27 y/o
For good luck!
173 cm
rejestratorka w Mount Sinai Dental
Awatar użytkownika
i like your soul when it's shirtless
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjizazwyczaj przeszły
postać
autor

eliel m. saynsberry
chcę Elmo na kolegę! Tyle tylko, że Chrissy jest w Toronto od jakichś 10 lat, a z tego, co widzę, Elmo już wtedy mieszkał w Ottawie. Czy odwiedzał czasem rodziców, może wtedy razem imprezowali? Potem zniknął, ona też się jakoś wybitnie do tych "tylko imprezowych" znajomych nie przywiązywała, by się interesować jego prywatnym życiem, więc rzeczywiście teraz spotkanie po latach mogłoby ją zbić z tropu.

Casimira Gardner
Mogą razem zaczynać imprezy, gdy przyjdzie jej moment, to Mira zawija się do domu, a Chrissy szaleje dalej :lol: Więc mogły spotkać się i na imprezie, i w szpitalu, kolejność dowolna. W romans też możemy spróbować pójść! Choć to pewnie wyjdzie w grze. Jeśli masz ochotę coś rozegrać, to zapraszam na priv <3

Felix Carlson
Kieran jest mało towarzyski i chyba za mądry dla Chrissy, więc tu średnio widzę punkt zaczepienia :lol: Prędzej rzeczywiście dogadałaby się z Deanem, mogliby razem wymiatać na parkiecie! O ile tylko pokazuje swoje umiejętności poza szkołą tańca, w jakichś klubach.
Co do Cassandry, to mam taką propozycję, że Chrissy mogłaby ją kiedyś próbować poderwać, a że tamta niekoniecznie by ten fakt ogarniała, to mogłoby nam wyjść z tego coś śmiesznego. Co ty na to?

laurie matheson
brzmi wspaniale <3 im więcej takich przyjaciół, tym lepiej :lol:

Jonas Forstner
Nie jestem pewna, czy na dłuższą metę się polubią, albo chociaż znajdą wspólny język (to się zobaczy), ale zawsze mogą się poznać :lol: Może Chrissy znalazła Jonasa śpiącego w jakimś autobusie? Może przewrócił się na lodzie tuż przed kliniką dentystyczną i Chrissy pobiegła mu na pomoc? Może jakaś koleżanka wyciągnęła ją na tenisa, gdzie się spotkali? Może chciała sobie dorobić jako statystka przy jakiejś reklamie, przy której i on pracował?
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
konewka
lanie wody, sterowanie moją postacią, brak tworzenia punktów zaczepienia dla odpowiedzi, stanie w miejscu z akcją
26 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
190 cm
Analityk kryminalistyczny w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Bo Kieran jest specyficznym człowiekiem :lol: Co najwyżej może kiedyś zostać jej prawnikiem jak będzie potrzebowała! XD

Dean to pierwszy do imprez także :brewka: Kluby, striptizy, wszystko co trzeba do dobrej zabawy!!

A z Cassie to biorę jak nic, bo to będzie idealny watek, czy na teraz czy na retro, bo totalnie mi do Rudej pasuje!!! :lol:

Chrissy Williams
Eve
narracja pierwszoosobowa, nierealne sytuacje, postaci do porzygu idealne
27 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
postać
autor

Felix Carlson super! to jak się trochę ogarnę z postami, to się odezwę po grę <3
konewka
lanie wody, sterowanie moją postacią, brak tworzenia punktów zaczepienia dla odpowiedzi, stanie w miejscu z akcją
31 y/o
For good luck!
185 cm
rejestrator w west end community health care
Awatar użytkownika
it's the wrong kind of place to be thinking of you; it's the wrong time for somebody new; it's a small crime and i've got no excuse
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Chrissy Williams pisze: pt wrz 04, 2026 11:09 pm @eliel m. saynsberry
chcę Elmo na kolegę! Tyle tylko, że Chrissy jest w Toronto od jakichś 10 lat, a z tego, co widzę, Elmo już wtedy mieszkał w Ottawie. Czy odwiedzał czasem rodziców, może wtedy razem imprezowali? Potem zniknął, ona też się jakoś wybitnie do tych "tylko imprezowych" znajomych nie przywiązywała, by się interesować jego prywatnym życiem, więc rzeczywiście teraz spotkanie po latach mogłoby ją zbić z tropu.
na pewno odwiedzał Toronto i mogli wtedy razem imprezować <3 ostatecznie jeśli Chrissy nie ma pamięci do takich imprezowych znajomości to może teraz nawet go nie kojarzyć i to Elmo zaczepi ją kiedyś na ulicy :lol:
dino
nie lubię AI, kierowania moją postacią i czytania jej w myślach; poza tym męczę się gdy drugi gracz nie pcha razem ze mną akcji do przodu i gdy jedna gra ciągnie się przez pół roku
27 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
postać
autor

eliel m. saynsberry możemy tak zrobić <3
konewka
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”