ODPOWIEDZ
34 y/o
For good luck!
174 cm
gasze pożary i nie tylko
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

bunny
Dzisiaj
i co, poszła jakaś od razu na ruchanie, czy jednak trzeba ze wszystkimi pisać?
zodiakara jesteś, Billy?
co gwiazdy mówią o twoich relacjach z Lwami?
mamy jakąś szanse czy już po zabawie? :/
maplinder
kasik
wygenerowanych postów i braku inicjatywy
35 y/o
WILLIAM
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

billy
Dzisiaj
i to nie jedna, czasem to aż sam muszę pisać hola hola a może jednak najpierw porozmawiajmy? :roll:
no ale co się dziwić, w tych czasach to każdego można wyruchać, ale znaleźć kogoś odpowiedniego do ciekawej rozmowy, to jest prawdziwa sztuka
ta, zodiakara, kamieniara, tarociara, umiem też wróżyć z fusów ale fusiara jakoś słabo brzmi :/ a ty lubisz wprowadzać trochę magii do swojego życia, Bunny?
btw to prawdziwe imię???
z lwami? Oh wow, moje relacje z lwami są doskonałe, tylko musiałabyś czasem przyznać mi rację, dasz radę? :lol:
ale skoro jesteś lwem to pewnie i tak wolałabyś żałować, że spróbowałaś, niż że stchórzyłaś, więc co ci szkodzi dać nam szansę? :>
maplinder
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
34 y/o
For good luck!
174 cm
gasze pożary i nie tylko
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

bunny
Dzisiaj
billy
to nie jedna, czasem to aż sam muszę pisać hola hola a może jednak najpierw porozmawiajmy? :roll:
damn, Billy, z ciebie to jednak jest prawdziwy dżentelman. A laski to by się tylko ruchać chciały :/
a ty akurat wyglądasz na takiego, który ma dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia i zaoferowania
billy
ta, zodiakara, kamieniara, tarociara, umiem też wróżyć z fusów ale fusiara jakoś słabo brzmi :/ a ty lubisz wprowadzać trochę magii do swojego życia, Bunny?
fusiara, patusiara... it's the same picture! A czy ja lubię wprowadzać magię? Jeszcze nie wiem, ale chętnie się przekonam
byłam kiedyś na melanżu, na którym ziomek wróżył wszystkim z pięty. Ale śmiem w sumie twierdzić, że pewnie w chuja leciał :/ i tak naprawdę nic tam nie widział. No może oprócz grzyba u niektórych
Bunny to tylko ksywa, ale z pewnością lepiej brzmi niż Bernice XD bo to akurat jak jakaś stara, utyta facetka ze stołówki, która zawsze daje ci mniej ziemniaczków, niż byś sobie życzył.
billy
z lwami? Oh wow, moje relacje z lwami są doskonałe, tylko musiałabyś czasem przyznać mi rację, dasz radę? :lol:
zależy od tego, czy faktycznie byś ją miał. Umiem przyznać się do błędu, chociaż faktycznie przychodzi mi to z trudem. Lubie mieć racje :p
I ZAWSZE wole żałować, że spróbowałam niż zastanawiać się co by było gdyby. Nie poje się sparzyć. W końcu nie bez powodu robie w straży.
a co mówią nam gwiazdy o twoim znaku?
maplinder
kasik
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
Dzisiaj
nie no chłopy też lecą na ten tekst, spróbuj sobie ustawić i daj znać jak tam po tygodniu, po prostu niektórzy lubią seks a inni pogawędki, a ty?? 👹👹
a skąd wiesz który z tego duetu na zdjęciu to ja?
w takim razie muszę ci kiedyś pokazać jakieś czary umiem wyprawiać rękami 😏😏
Typ po prostu był stupkarzem i znalazł jeden prosty sposób na zmacanie dużej ilości stóp, znam ten trik
Bernice :lol: rzeczywiście brzmi jak jakaś stara, utyta facetka ze stołówki, ale taka, która zawsze ci daje więcej ziemniaczków niż byś chciał :lol: trochę więcej optymizmu, Bunny
a skąd właściwie wzięło się Bunny? Bo to chyba niezbyt standardowy skrót??
często mam rację więc miałabyś ku temu dużo okazji :lol:
zawodowo igrasz z ogniem? Odważna jesteś, co się ostatnio działo na mieście?
Gwiazdy mówią, że można się ze mną bosko bawić ale trzeba prawić mi dużo komplementów, lubię być adorowany
maplinder
twoja stara
???
34 y/o
For good luck!
174 cm
gasze pożary i nie tylko
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

bunny
Dzisiaj
ja zdecydowanie lubię sobie pierwsze pogadać. sam pociąg fizyczny w końcu się kończy, a jak z kimś kliknie emocjonalnie, to od razu większa zabawa, nie sądzisz?
billy
a skąd wiesz który z tego duetu na zdjęciu to ja?
rosyjska ruletka!
a tak serio, to gość po prawej wygląda, jakby już dawno był po 40, a zakładając, że nie skłamałeś w profilu, to tobie jeszcze do starości trochę brakuje
JESZCZE ci ufam, Billy
billy
Typ po prostu był stupkarzem i znalazł jeden prosty sposób na zmacanie dużej ilości stóp, znam ten trik
znasz? przyznaj się, jak często brałeś laski na wróżenie z pięt? można to potem jakoś sprzedawać na niebieskich platformach?
billy
a skąd właściwie wzięło się Bunny? Bo to chyba niezbyt standardowy skrót??
wiesz, że jesteś pierwszą osobą, która faktycznie spytała? DOCENIAM! a co to genezy... jak byłam mała, to kiedyś uciekłam mojemu bratu, jak wyszliśmy na spacer i łaziłam ludziom po ogródkach, aż w końcu znaleźli mnie u sąsiadów, jak siedzę w zagrodzie z królikami i udaje jednego
no i tak zostało króliczek
billy
zawodowo igrasz z ogniem? Odważna jesteś, co się ostatnio działo na mieście?
zawodowo, taka gorąca ze mnie dziewczyna. chociaż ostatnio mało pożarów! na przykład wczoraj znosiliśmy dwustukilowego gościa z czwartego piętra
Obrazek
te gnaty same się nie zrobiły
billy
Gwiazdy mówią, że można się ze mną bosko bawić ale trzeba prawić mi dużo komplementów, lubię być adorowany
kurde, Billy, to możemy mieć problem, bo ja raczej z tych sarkastycznych :/ a nie słodko-pierdzących
maplinder
kasik
35 y/o
WILLIAM
180 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
postać
autor

billy
Dzisiaj
prawda, nie sposób się nie zgodzić, chociaż czasem mam ochotę na pierdolenie bez pierdolenia :lol: a czasem jak laska się odzywa to nagle czar pryska echh
nooo, dobrze kombinujesz, miałem wpisać, że mam 30, ale podobno chłop jest jak wino, im straszy tym lepszy, nie wiem w sumie :lol:
ja akurat wolę dłonie, nie to żebym stop nie lubił, ale wiesz jak jest, czasem wciskam, że umiem wróżyć z ręki a potem zmyślam 🤷🤷 sprawdza sie
podobno nieźle można zarobić, ale wykorzystywanie czyiś zdjęć bez jego zgody w takim kontekście jest karalne, niegrzeczna jesteś 😏😏
serio nikt nie był ciekawy? :lol: słodka historia w sumie, a teraz też lubisz króliki? Masz jakieś zwierzęta??
oja to dosłownie ciężka sprawa 😮😮😮
kurwa masz muły większe niż ja 🥲🥲🥲 usuwam parę
żartowalem, nie usuwam, lubię silne dziewczyny, same sobie noszą zakupy
bunny
a ty akurat wyglądasz na takiego, który ma dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia i zaoferowania
To już był całkiem dobry komplement
no chyba że to był sarkazm a ja nie załapałem ://
maplinder
twoja stara
???
ODPOWIEDZ

Wróć do „pary”