25 y/o, 176 cm
Influencerka w internetach
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Wychodziło na to, że zaczynali trochę podobnie za dzieciaka, ale ostatecznie każde z nich obrało inny kierunek. Nie każdemu jednak dane było spełniać marzenia z różnych powodów oraz przyczyn. Im się akurat udało podążać wybranymi ścieżkami kariery. Niektóre rzeczy jednak doceniało się dopiero, gdy się je traciło i było za późno na ich odzyskanie.
- Jak tylko jest możliwość powinno się realizować marzenia, żeby pojawiały się nowe. A tym samym zbierało się nowe, piękne wspomnienia
Autentycznie z zainteresowaniem słuchała opowieści, które nawet jeśli były powszechnie znane, to jej tak bardziej po łepkach. Bardziej od życiorysów aktorów czy aktorek interesowała ją jak już dana wola w filmie, który z nimi oglądała. Teraz będąc po drugiej stronie dotarło do niej, że to tacy samo ludzie jak każdy inny. Z tym wyjątkiem, że mają pracę wiążącą się z rozpoznawalnością.
- Turecki rynek filmowy zatem wygląda z mojej perspektywy dla aktora znacznie lepiej - a tego by się nie spodziewała. Chociaż nie interesowała się branżą filmową po za Kanadą i USA. - Myślę, że dla aktora to super perspektywa móc wcielać się w wiele ról niż klepać jedną do samego końca kariery.
Tyle ile ludzi, tyle tyle opinii i zdań. Nigdy nie się zadowolić wszystkich dookoła, a najważniejsze dla każdej osoby powinno być jej własny komfort oraz zadowolenie. Dobrze jest dbać o innych, ale przy tym nie zaniedbywać siebie.
- Na kawę zawsze jest miejsce i czas, chętnie się przyłącze - uznała, że póki jest szansa na rozmowę to czemu nie. - Miałam się w sumie zaraz po przyjściu znaleźć Angelę, widziałeś ją może?

Cem Ayers
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Star
36 y/o, 196 cm
aktor filmowy i telewizyjny / plan zdjęciowy w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

I chyba to go pociągało w tamtejszym rynku telewizyjnym najbardziej.
- Różnorodność jest najlepsza, bo nie zostajesz zaszufladkowanym. No i można pracować z różnymi ekipami, więc każdy uczy się czegoś nowego od innych. Bardzo mnie kusi powrót do jakiegoś dłuższego serialu, ale to wiązałoby się z wyjazdem, a tutaj trzyma mnie wielu ludzi i wiele spraw – powiedział poważnie. Tęsknił za Turcją, ale tak naprawdę nie wiedział, czy byłby w stanie zostawić tych, których kochał i to po raz kolejny.
- Miałem szczęście, że mnie tam dostrzegli, a musiałem na to czekać bardzo cierpliwie. Właśnie ta cecha jest bardzo potrzebna w tym zawodzie. Wiele razy trzeba po prostu czekać, ale kiedy coś się ruszy, wtedy już idzie szybciej i łatwiej – castingi na początku kariery były normalne, ale odkąd jego twarz znajdywała się w systemie i coś robił, było prościej się dostać na plan, ale bycie statystą też trwało.
Nawet jeśli jesteś postacią pięcioplanową, masz szansę się pokazać i mieć nadzieję na coś lepszego. Grunt to się nie zrazić na początku – wiele razy walczył ze sobą, ale wytrwał i lubił pomagać młodszym kolegom i koleżankom.
Zapytany o Angelę, pokiwał głową, wiedział o kim mowa.
- Widziałem ją idącą właśnie w tym kierunku, który teraz obraliśmy, więc myślę, że sama mogła pójść po kawę lub poszła kogoś znaleźć. Myślę, że wkrótce nam wpadnie w oko, bo jest bardzo energiczna i wszędzie jej pełno – odpowiedział. Dobrze, że miał jeszcze trochę czasu, bo potrzebował kolejnej dawki kofeiny. I kiedy tylko znaleźli się na miejscu, Cem mógł się raczyć mocnym napojem.
- Mam jeszcze kilka minut, więc jeśli chciałabyś o coś zapytać, to śmiało. Zaraz mnie stąd porwą, jak tylko mnie zlokalizują – a nie było trudno go wypatrzyć z racji wzrostu.
- Ciebie też znajdą – tego był pewien, musiała jeszcze przejść przez kilka punktów, zanim ją wezmą na plan zdjęciowy. - Ale to dobrze, taka przygoda jest niezapomniana dla kogoś, kto się tym interesuje i ma nadzieję na coś więcej - uśmiechnął się.

Tiffany Harris
Angellore / dc: xangellorex
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
ODPOWIEDZ

Wróć do „⋆ W czasie”