31 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
dyrektor wykonawczy valencourt investment group
Awatar użytkownika
since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki-
typ narracji3rd
czas narracjipast
postać
autor

Kto szuka? raphael valencourt
Opis: i fucked you once, and now you need me. desperacko czegoś potrzebujesz. czasu, informacji, kontaktów, przysługi, pieniędzy. czegokolwiek pragniesz, wiesz, że nie jesteś w stanie zdobyć tego sama. widziałaś, gdzie żyję. rozumiałaś skalę mojej rzeczywistości. wiesz, że mogę Ci dopomóc. oczywiście, że mogę. tylko czy c h c ę? czy mam w tym jakiś interes? co masz mi do zaoferowania w zamian? coś, czego nie posiadam? co jesteś gotowa zaprzedać, aby to osiągnąć? bo pamiętaj, k o c h a n i e - all power requires sacrifice...
poszukiwana kobieta, z którą kiedyś połączył raphaela one night stand. zakładam fabułę na kilka wątków, nie kilkanaście, chociaż nigdy nic nie wiadomo. poszukuję wytrwałego i otwartego współautora do urozmaicenia sobie rozgrywki. to fabuła poboczna, jednak ilość literackiej toksyczności oraz satysfakcji nie zostanie umniejszona. koncept relacji oraz wątku rozwinę z chętnym autorem.
Status: aktualne na 14 ix
Ostatnio zmieniony wt wrz 15, 2026 7:53 pm przez raphael valencourt, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
dirty little diesel.
34 y/o
NATCHNIONA GĄSIECZNIKA
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Hot summer nights, mid-july, when you and I were forever wild. The crazy days, city lights, the way you'd play with me like a child.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Wendy Gardner
Opis: sprzedam Wendi do gry; możemy odwalić coś głupiego, bo z nią głównie takie rzeczy są możliwe, możemy rozegrać najbardziej akward randkę w dziejach, możemy się pobić (choć ona przywaliła tylko Patelowi z przypadku wieki temu i nie umie się bić, nie ma genu odpowiadającego za rwanie się do pięści, ale kto wie może ty go wyzwolisz w niej?) możemy tez poszukać zwierzaczków, które uciekły z zoo lub zdobyć jakieś odznaki; jestem otwarta na propozycję! Macie coś na tapecie do odegrania swoją postacią to też służę pomocą :klanianko:
Status: aktualne na 15/09 :stickcute:
Spoiler
Obrazek
♡ ancy ‪‪♡ winniethepooh
(·•᷄‎ࡇ•᷅ )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”