ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
35 y/o, 186 cm
szef kuchni w Archeo
Awatar użytkownika
Utalentowany szef kuchni, który pod eleganckim opakowaniem sukcesu i męskiej siły skrywa duszę człowieka, złamanego przez tempo życia i samotność.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Jonathan Lane
Opis: Mam już gotowy post tutaj. Pomysł zakłada, że PAN/PANI jest klientem Archeo i zgłasza niezadowolenie z dania. Najchętniej wymyśliłabym do tego głębszą historię, żeby nie zaczynać gry od zera, ale nie jest to warunek konieczny. Byleby wątek nas nie nudził.
Status: aktualne na 28/10

Chętnych do gry zapraszam na PW <3
Antagonista
prowadzenia postacią, pompatyzmu i rozwleczonych opisów (ale emocje i refleksyjność, która nastraja w postach, jest jak najbardziej pożądana), postów tworzonych przez AI i generyczności
36 y/o, 185 cm
neurochirurg Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
postać
autor

Kto szuka? Neal Levesque
Opis: Szczerze mówiąc zależy mi na czymś luźniejszym, no i wiadomo, nie chcę wpaść do nieaktywnych :D Więc chętnie przygarnę jakąś grę, może przy okazji z nastawieniem na zdobycie odznaki <3
Status: aktualne na 30/10
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”