25 y/o
Mark your calendar for Canada Day
162 cm
Stylistka włosów Studio Lush Locks
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
Czy za mocno? Tego bym nie powiedziała
No ale jak już wspomniałam, czasem kimś trzeba mocniej wstrząsnąć, żeby pewne rzeczy dotarły
Nie jestem pewna czy to ten rodzaj zazdrości… wydaje mi się, że może to raczej zazdrość koleżanki, która miała swojego minionka na każde zawalenie, ale minionej kogoś poznał i już nikt do niej nie biegnie
Ale ja się już z tym dawno pogodziłam i nie mam nic przeciwko :p po prostu szkoda mi tego dobrego serduszka, kiedy obrywa :(
No ale koniec o rudej! Co to za dziewczyna, która Cię pocałowała? Jak ma na imię? Dobrze całuje? ; )
Wiadomość...

Noe Villeneuve-Scott
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Badum
26 y/o
For good luck!
185 cm
miał szukać pracy jako dziennikarz a zakłada krawaty nieboszczykom
Awatar użytkownika
Oficjalnie: absolwent dziennikarstwa. Nieoficjalnie: gość, który uciekł z trumny, żeby w niej ostatecznie wylądować.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
Może jej kiedyś przejdzie...
Przecież ma inne mionionki, nie została sama.
Ono już wiele zniosło, zniesie i to <3
Rudej, która nie jest już rudą? :D
Ma na imię Charly. Studiuje fotografię. I w sumie to nie był taki pocałunek wiesz, normalny, tylko bardziej cmoknięcie w usta. Ucieszyła się, że dostała pracę i po prostu pocałowała pierwszą lepszą osobę, jaką spotkała. Ale fajnie nam ię gadało. Mam zamiar zabrać ją na randkę, taką, wiesz... prawdziwą. Myślisz, że to dobry pomysł?
Wiadomość...
Elsa Eriksen
25 y/o
162 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
No właśnie. Nie została sama. A Ty wreszcie możesz zacząć myśleć o sobie? Czy mam Cię najpierw walnąć w potylicę, żeby przestawić Cię na odpowiedni tryb? xD
Pamiętaj, że mam cały zapas plasterków w pandy! Jak będzie trzeba to odpowiednio opatrzymy to Twoje serduszko :p
Brzmi jak świetny wstęp do jakiejś komedii romantycznej. Oglądałabym <3
i oczywiście, że to dobry pomysł! Jesli jest śliczna i dobrze ci się z nią rozmawia to co stoi na przeszkodzie? Zabierz ją w jakieś fajne miejsce i bawcie się ładnie <3
W ogóle… Charly… wiesz, że jedna Charly mieszka na naszym osiedlu? Pewnie to tylko zbieg okoliczności, bo w Toronto żyje pewnie tysiąc dziewczyn o tym imieniu, ale tak tylko mi się przypomniało ^^
Wiadomość...

Noe Villeneuve-Scott
Badum
26 y/o
For good luck!
185 cm
Awatar użytkownika
Oficjalnie: absolwent dziennikarstwa. Nieoficjalnie: gość, który uciekł z trumny, żeby w niej ostatecznie wylądować.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
Przecież myślę o sobie. Pomiędzy momentami, kiedy nie myślę o niej :hihi:
Wiesz, że to są groźby karalne? Haaloo policja! Proszę coś zrobić, panna Eriksen grozi mi pobiciem w potylicę! :aaaa:
Plasterki w pandy na pewno mocno je skleją!
Napisz scenariusz, to może nakręcimy film i będziemy bogaci! :D
Wymyślę coś extra! Na pewno się jej spodoba, aczkolwiek, dawno nie byłem na randce. W sumie to chyba nawet nie byłem nigdy, bo zawsze bujałem się z Gabs... :shrug:
Powiedz jeszcze, że mieszka w The Beaches.... :zamyslon:
Wiadomość...
Elsa Eriksen
25 y/o
162 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Elsa
Pfff… przypominam Ci, że mój ojciec jest adwokatem, mama radcą prawnym, a brat robi aplikację prokuratorską. Nic mi nie udowodnisz! No może poza tymi wiadomościami xd
Powiem więcej… mieszka w domu obok mnie! :p
Takze jak traficie po wszystkim do niej… to bądźcie ciszej, żebym mogła się do pracy wyspać xD
i bez tego mam problemy ze spaniem xx
Wiadomość...
Noe Villeneuve-Scott
Badum
26 y/o
For good luck!
185 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Noe
Ech... nie ma to jak koligacje rodzinne... pfff :foch:
Żartujesz?! Powiedz, że żartujesz?
Spokojnie, jeszcze nie doszło do tego etapu... Ale jak dojdzie, kiedyś... to dam ci znać, żebyś założyła nie wiem, stopery w uszy
Czemu masz problemy ze spaniem? Może potrzebujesz pluszowego misia albo męskiego ramienia? Wiesz, że zawsze mogę poratować, daleko nie mam :brewka:
Wiadomość...
Elsa Eriksen
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”