24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen <3
JAKOŚ, chociaż ja nie wiem co to za życie :/
Byłam u Selene. Ta jej córeczka jest taka urocza, że nie mogę... Po prostu mnie rozczula. Jeszcze słodsza niż na naszych urodzinach XD
Poza tym, jestem trochę zła. Czemu niektóre laski są denerwujące nawet jeśli osobiście się ich nie zna?
Wiadomość...
Kasia (dc: hicatie.exe )
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
24 y/o
Welkom in Canada
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Woah, woah
The summer's not hot without you
Woah, woah
The summer won't start without you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Audrey
Masz jak ja, ehhh
Ona jest taka urocza, chciałabym mieć takie śliczne dziecko w przyszłości. Dlaczego moja siostra nie ma dziecka, abym mogła się nim zajmować? Pewnie na mnie spadnie rola, która dla dla matki wnuki :/
Tell me more
Pewnie dlatego, że ma coś wspólnego z twoim obecnym chłopakiem? Rany ja zazdrosna byłabym, nawet jakby się na niego tylko patrzyła. :/
Wiadomość...
Sis <3
moonlight_13
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Shereen <3
ale u ciebie jest ciekawiej pewnie, bo masz bardziej interesującą pracę! opowiadaj <3
ah, jest przesłodka... nie mam pojęcia, może powinnaś wysłać Grace na jakieśinvitro, albo niech ciocia ją wyśle. Dam ci znać jak Sel przyjedzie, to zostaniemy z Lily <3 Pokaże ci jej fote, bo zrobiłam
Obrazek
Yeah, zgadłaś. Wkurwia mnie to. Przecież to mój chłopak, to po co wypisuje do niego laska która wie, że ma dziewczyne?
znaczy, ja mu ufam, ale nie ufam tej dziewczynie. To podobno tylko koleżanka, ale kiedyś się z nią spotykał ;x mój były jest jebnięty, więc może i ona jest? :c
Wiadomość...
Kasia (dc: hicatie.exe )
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”