ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Zane "Zedd" Roberts
Sergio Carvajal
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
13 maja 1998 r.; Toronto, Kanada
zaimki
on/jego
zawód
N/D (kradziej)
miejsce pracy
N/D (portfeli)
orientacja
biseksualny
dzielnica mieszkalna
śmietnik
pobyt w toronto
od urodzenia
umiejętności
WYPISZ CO POTRAFI TWOJA POSTAĆ (np. umie tańczyć, posiada prawo jazdy typu G (kanadyjskie B), umie gotować)
słabości
WYPISZ TU SŁABOŚCI POSTACI (np. czego się boi, co sprawia jej szczególną trudność)
POLICJA MIEJSKA TORONTO; DANE OPERACYJNE
[poufne, odpieczętowano]

IMIĘ I NAZWISKO:
Zane Matthew Roberts
PSEUDONIMY:
Zedd, Zed, Zero, ZR idiota
DATA URODZENIA:
13 maja 1998 r.
MIEJSCE URODZENIA:
Toronto, Ontario, Kanada
OSTATNI ZNANY ADRES:
Roncesvilles
WZROST / WAGA:
181 cm / 78 kg
KOLOR OCZU / WŁOSÓW:
szare / ciemnobrązowe
ZNAKI SZCZEGÓLNE:
– rozległa blizna po oparzeniu na lewym przedramieniu [okoliczności nieznane]
– tatuaż trójkąta wewnątrz prawego nadgarstka [ brak skojarzenia symbolu z żadną z istniejących organizacji] debil se mógł mroczny znak już wytatuować
– inicjały wytatuowane za lewym uchem [prawdopodobnie odniesienie do siostry, więcej: NOTATKA #4]

REKORD KARALNOŚCI
SPRAWA #4310-TPS / REJESTR NIELETNIEGO – ZAPIECZĘTOWANE
12 lipca 2014

Zarzuty: rozbój z użyciem narzędzia, włamanie, posiadanie mienia pochodzącego z przestępstwa
Sprawca: 17 lat. Przyznał się do winy w sprawie dotyczącej napadu na stację benzynową. Śledztwo sugerowało udział drugiej osoby nieletniej (siostra notowanego), ale zarzuty nie zostały postawione.
Skazany na 11 miesięcy poprawczaka w Hamilton.
SPRAWA #8997-TPS
02 maja 2015

Zarzuty: wtargnięcie na teren prywatny, podejrzenie o kradzież
Zatrzymany na dachu sklepu meblowego Black Rooster Decor w Kingsway; Był w posiadaniu zestawu do otwierania zamków. Tłumaczył się, że „kot mu uciekł to za nim pobiegł i próbował złapać”.
Brak wystarczających dowodów – sprawa umorzona.
SPRAWA #14744-TPS
28 kwietnia 2016

Zarzuty: nielegalne posiadanie narzędzi do włamań, wprowadzenie w błąd funkcjonariusza policji
Zatrzymany podczas rutynowej kontroli w Parkdale. Zabezpieczono: wytrychy oraz przenośny skaner RFID. Utrzymywał, że „hobbystycznie zajmuje się zamkami”.
Sprawa zakończona pouczeniem.

[parę stron później]

SPRAWA #10883-TPS
22 sierpnia 2024

Zarzuty: udział w bójce, zakłócanie porządku publicznego
Zatrzymano na miejscu szarpaniny pod barem Spirit of York Distillery Co., Distillery District. Trzech uczestników, z czego dwóch hospitalizowanych z lekkimi obrażeniami. Roberts tłumaczył: „To była zwykła wymiana argumentów. To oni pierwsi rzucili kuflem, to ja tu jestem ofiarą.”; zeznania świadków nie potwierdziły tej wersji.
Grzywna 950 CAD, sądowy zakaz zbliżania się do lokalu na 12 miesięcy.
SPRAWA #11602-TPS
07 stycznia 2025

Zarzuty: zniszczenie mienia, akt wandalizmu
Zatrzymano w nocy, około godziny 02:27 na terenie parkingu osiedlowego w The Junction. Uszkodzony lakier trzech samochodów, wybite lusterko boczne. Zatrzymany tłumaczył się: „Rzucałem kamieniem do celu, to taki nowy sport, panie władzo. Wiatr zawiał i tak jakoś wyszło.”
Skazano na prace społeczne (w wymiarze 60 godzin), grzywna pokryta przez siostrę.
SPRAWA #12390-TPS
13 marca 2025

Zarzut: pobicie z niebezpiecznym narzędziem
Nagranie z kamer monitoringu pokazuje, jak Roberts uderza osobę metalowym prętem podczas kłótni na zapleczu sklepu z elektroniką. Nagranie dołączone do akt. Wyjaśnienie zatrzymanego: „Pokazywałem mu jak poprawnie odbić piłkę, żeby móc liczyć na homerun. Nie moja wina, że ten debil stanął za blisko. Za pierwszym razem nie widział, bo upadł. To pokazałem mu jeszcze kilka razy, aby mógł potem powtarzać w domu” Poszkodowany odmówił współpracy i nie wniósł oskarżenia.
Sprawa umorzona warunkowo.
SPRAWA #13455-TPS
19 kwietnia 2025

Zarzut: podszywanie się pod pracownika ochrony, naruszenie zabezpieczeń, wtargnięcie na teren prywatny
Zatrzymano na terenie magazynu firmy logistycznej na terenie Scaraborough w kamizelce z napisem „OCHRONA”, udającego pracownika nocnej zmiany. Roberts zeznał: „Byłem przekonany, że to konwent cosplayerów, ale chyba pomyliłem dni.”
Grzywna 350 CAD, wpis warunkowy.
SPRAWA #14001-TPS
03 czerwca 2025

Zarzuty: wtargnięcie na teren prywatny, zakłócanie miru domowego
Znaleziony w ogrodzie domu jednorodzinnego w Leslieville, obok otwartego okna. Miał przy sobie śrubokręt, torbę narzędziową i czekoladowego batonika Snickers. Zatrzymany tłumaczył „Przysięgam, że byłem pewien, że ktoś wołał o pomoc. No to chciałem pomóc, jak przykładny obywatel, nie?.” Boże, jaki to jest debil, czemu my go jeszcze nie deportowaliśmy
Postępowanie w toku. Podejrzany nie przyznaje się do winy.
ZWIĄZKI I KONTAKTY:
[zapieczętowano]

NOTATKI OPERACYJNE
#1 Ostrożność w ruchach w sieci. Brak powiązanych kont na portalach społecznościowych; brak stałego numeru telefonu. Zaobsewowano wzmożoną aktywność w dzielnicach Greektown i Parkdale; prawdopodobne rekonesanse.
#2 Zaobserwowano tendencję do zachowań agresywnych i brawurowych; mam już dość tego cymbała
#3 Podejrzewana współpraca ze zorganizowaną przestępczością, ale brak jednoznacznych dowodów.
#4 Ma siostrę, która pracuje w <dane nieczytelne, plama z atramentu> Czysta kartoteka. Potencjalny punkt wpływu [nagranie z monitoringu, 06.06.2025]
Ciekawostki
WYPISZ, JEŚLI CHCESZ
zgoda na powielanie imienia
tak
zgoda na powielanie pseudonimu
nie
Zgody MG
poziom ingerencji
wysoki
zgoda na śmierć postaci
tak
zgoda na trwałe okaleczenie