ODPOWIEDZ
33 y/o, 183 cm
weterynarz w Leslieville Animal Hospital
Awatar użytkownika
Uśmiech rzadko znika mu twarzy, chociaż kiedyś stracił serce. Ale ma już nowe!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Holden Willingham
Holden mieszka w Toronto od urodzenia. To gość z sercem na dłoni, gotowy na każde szaleństwo. Rok temu przeszedł przeszczep serca. Możemy się znać z miliona różnych powodów, na pewno coś wymyślimy!
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Aislynne Lennox
Dzięki temu, że po śmierci narzeczonego, zgodziła się oddać jego organy, Holden dziś żyje i ma mocno bijące serce. Z przyjemnością podarowałby jej za to cały świat, ale wie, że chyba tak nie wypada.
Ostatnio zmieniony pt wrz 05, 2025 12:43 pm przez Holden Willingham, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
gall anonim
27 y/o, 191 cm
kurier andrews express
Awatar użytkownika
so i will find my fears and face them
or i will cower like a dog
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Cześć! Widziałam, że Holden gra na perkusji, a Ernie szuka perkusisty do zespołu garażowego, szczegóły tutaj!, więc gdybyś był zainteresowany to daj znać! :wtulacz:

Holden Willingham
bubek
posty ai, posty o niczym, kiedy ktoś nie pcha fabuły do przodu
33 y/o, 183 cm
weterynarz w Leslieville Animal Hospital
Awatar użytkownika
Uśmiech rzadko znika mu twarzy, chociaż kiedyś stracił serce. Ale ma już nowe!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Siemanko! No pewnie, bardzo chętnie. O ile chłopakom nie przeszkadza, że Willingham gra tak krótko. Holdenowi na pewno by to nie przeszkadzało i napisałby od razu, jakby tylko zobaczył ogłoszenie. Nagrał też filmik, na którym się przedstawił, pokazał swoje koty, wymienił ulubione zespoły, opowiedział śmieszną historyjkę, jak się baba obok niego wywaliła, jak kupował perkusje, a potem mu się przypomniało, po co to nagrywa i wreszcie coś zagrał. Z wielkim entuzjazmem przyjął zaproszenie do dołączenia, a jego głowie są już gwiazdami :umuzykowion:

ernie andrews
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
gall anonim
27 y/o, 191 cm
kurier andrews express
Awatar użytkownika
so i will find my fears and face them
or i will cower like a dog
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

WSPANIALE! Myślę, że chłopaki zauważyli w nim ogromny potencjał, jak obejrzeli nagranie i byli w niezłym szoku, że gra tak krótko, dlatego postawili właśnie na niego + złapali dobry flow, a to też ważne! :banger:
I w sumie, skoro z rodzeństwem nie pykło, mogę podrzuciłabym ci też Zaylee na kumpelę, która wbija się do jego gabinetu każdym razem, kiedy jej koty mają koci katar i inne paskudztwa. W zamian ona oferuje wspólne spędzanie czasu, gdy tylko udaje jej się wygospodarować go trochę więcej niż jeden marny dzień :lol:
A jak będziesz mieć ochotę zagrać kimś z tej dwójki, to ja bardzo chętnie, dawaj znać <3

Holden Willingham
bubek
posty ai, posty o niczym, kiedy ktoś nie pcha fabuły do przodu
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”