55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Ej, powiedziałem mu. Myślałem, że gorzej to przyjmie. :nojaniewiem:
Myślisz, że mogę mu powiedzieć o tym co się stało i jak naprawdę "zginąłeś"? Czy wolisz, żebym zatrzymał to dla siebie? No i - czy mogę mu powiedzieć o A.?
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
52 y/o
Prepare for the cold
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Gratulacje! Możesz mu powiedzieć o mnie. Co o Palermo? Że jesteśmy razem? Możesz
Czy o tym, jak zginąłem?
O to musisz zapytać jego
mówi, że możesz
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
52 y/o
Prepare for the cold
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Mogę jutro przyjść koło pierwszej? Który hotel i pokój?
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Możesz, tak. Pierwsza będzie ok.
Pan Pacific Hotel, pokój 621. Zapraszam.
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
52 y/o
Prepare for the cold
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Dobrze.
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
52 y/o
Prepare for the cold
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Obrazek
Zmówiliście się...?
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Co? Nie, na nic się nie zmówiliśmy.
Czekaj, czy to jest to co myślę? :o
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
52 y/o
Prepare for the cold
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Cholera wie, co myślisz, ale tak, to jest ciąg dalszy Twojego pytania o to, czy chcemy wziąć ślub
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Skoro widzę ten pierścionekna na twojej kościstej dłoni to znaczy, że nasz mały Alvaro ci się oświadczył? :o
Gratulacje!!!
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
52 y/o
Prepare for the cold
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Oświadczył się. A ja wyraziłem te same wątpliwości, które mówiłem Tobie, ale porozmawialiśmy i dotarło do mnie, że jeśli bym odmówił, to zrobiłbym nam tym większą krzywdę
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”