Zablokowany
31 y/o
For good luck!
170 cm
Pielęgniarka w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjiTrzecioosobowa
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Soraya „Raya” Cano
Aslıhan Malbora
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
01.06.1995, Toronto, Kanada
zaimki
Żeńskie
zawód
Pielęgniarka
miejsce pracy
Mount Sinai Hospital
orientacja
Hetero
dzielnica mieszkalna
West End
pobyt w toronto
Od urodzenia
umiejętności
Dobrze gotuje. Robi domowe przetwory oraz kompoty. Szybko czyta. Ma dobrą rękę do roślin oraz zwierząt. Jest na dość zaawansowanym etapie jogi. Umie jeździć konno. Ma ładną cerę, przez co nie potrzebuje się za dużo malować. Podobno jest świetnym materiałem na żonę. Jest nie najgorszą z złotą rączką.
słabości
Boi się ciemności. Śpi przy zapalonej nocnej lampce. Nie radzi sobie z zachowaniem pozorów, że coś ją nie rusza. Zdarza jej się być przesądną. Ostrożnie podchodzi do każdej nowej znajomości, szczególnie gdy jest ona zapoczątkowana przez Internet. Nie radzi sobie za dobrze z technologią, ma do niej dwie lewe ręce. Stara się nie wychodzić po ciemku, bo nigdy nic nie wiadomo. Unika oglądania horrorów, bo nie może potem spać. Przed babcią i całym światem udaje, z różnym skutkiem,, że jest silną i zaradną kobietą.
Wiesz dziadku, aż mi się nie chce wierzyć, że to już cztery miesiące jak ciebie nie ma. Babcia wciąż nie może się pozbierać na tyle, by przyjść do ciebie w odwiedziny. Nawet jeśli jest to cmentarz, to teraz jedynie miejsce, gdzie możemy się spotkać.
Pamiętam, jak mówiłeś, że miejsce nie jest ważne, bo tych których kochamy zawsze są z nami. W naszych sercach oraz myślach. I chyba coś tym jest, ale tu, na cmentarzu najbardziej czuję twoją obecność.
Tak samoistnie wracają do mnie te wszystkie radosne chwile. To jak uczyłeś mnie jeździć na rowerze, naprawiać cieknący kran czy wymieniać żarówki. Zawsze zachęcaliście mnie z babcią, bym była jak najbardziej samodzielna, bo powtarzaliście, ż nie będziecie żyć wiecznie. Jako dziecko nie chciałam o tym słyszeć. I to się nie zmieniło nawet, jak dorosłam. A teraz cię nie ma, więc muszę wymieniać żarówki, bo nikt tego za mnie nie zrobi. I wbrew pozorom wiele twoich nauk z majsterkowania bardzo mi się teraz przydaje.
Dzielnie zastępowaliście mi rodziców, którzy poza przysyłanymi prezentami i pieniędzmi na moje wychowanie, byli dla mnie jak obcy. Wszystkie wspomnienia z radosnego dzieciństwa, są związane z tobą i babcią. Pomagaliście mi w lekcjach, uczyliście mnie czytać, pisać, liczyć. Zaprowadzaliście do szkoły, na zajęcia dodatkowe. To was wypatrywałam, gdy kończyłam z dumą liceum, a potem odbierałam dyplom ukończenia studiów. Nie potrzebowałam mamy ani taty, bo miałam was. I chciałam, żebyś to ty poprowadził mnie, w białej sukni, do ołtarza. Ale ostatecznie ciebie nie ma, kandydata na męża też nie. To jedno, z ostatnio licznych, marzeń, które nigdy się nie spełni.
Ciekawostki
- Wychowali ją dziadkowie, ponieważ rodzice byli wciąż zajęci pracą. Ostatecznie tak się rozwiedli, zostawiając córkę pod opieką rodziców, ze strony ojca.
- Ma duszę romantyczki.
- Wzrusza się na ślubach oraz innych radosnych uroczystościach.
- Idealny prezent dla niej to książka, dobra herbata lub ciepłe, wełniane skarpetki.
- Jeździ rowerem albo komunikacją miejską.
- Jest wierną fanką Harry’ego Pottera.
- Ma dwa koty przygarnięte ze schroniska.
- Mieszka z babcią, gdyż dziadek zmarł na początku tego roku.
- Jest typową książkarą. W swoim pokoju na dwa regały zastawione od góry do dołu książki. Półki zdobią również gadżety z ulubionych serii czy figurki postaci.
- Kolekcjonuje kubki oraz magnesy na lodówkę.
- W wolnych chwilach chodzi na zajęcia z garncarstwa.
- Lubi, gdy serwowane dania ładnie wyglądają, w końcu oczami też się przysłowiowo je.
- Idealna randka to kolacja przy świecach w ogrodzie, gdy księżyc jest w pełni. Do tego romantyczna muzyka grająca na żywo.
- Na playlistach głównie znajduje się muzyka z latach dziewięćdziesiątych dwudziestego wieku i wczesnych dwutysięcznych.
zgoda na powielanie imienia
nie
zgoda na powielanie pseudonimu
nie
Zgody MG
poziom ingerencji
niski
zgoda na śmierć postaci
nie
zgoda na trwałe okaleczenie
nie
zgoda na nieuleczalną chorobę postaci
nie
zgoda na uleczalne urazy postaci
tak
zgoda na utratę majątku postaci
nie
zgoda na utratę posady postaci
nie
Ostatnio zmieniony sob maja 23, 2026 11:26 pm przez Soraya Cano, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Witamy na forum Soraya Cano
Dobra wiadomość – Twoja karta postaci została zaakceptowana i możemy powitać Cię po tej stronie kanadyjskiej granicy! Przypominamy, że na rozpoczęcie rozgrywki masz 7 dni! W temacie kto zagra? możesz znaleźć użytkowników, którzy chętnie Ci w tym pomogą. Jednocześnie zachęcamy do założenia relacji, kalendarza i informatora. Powodzenia w Toronto!
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać