ODPOWIEDZ
25 y/o
For good luck!
168 cm
aktorka poki co w reklamowa
Awatar użytkownika
she's a cosmic siren
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Aurelx
Obrazek powiem ci tak, no ja jednak nie narzekam, że green znów jakiś wąż czy szop wpadł do kubła ze śmieciami... co ona znów wymyśliła tym razem?
Wiadomość...
Russell Decker
27 y/o
For good luck!
185 cm
strażak w Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
But my head is full of poison, and my heart is full of doubt. I got toxins in my bloodstream, you tried hard to suck 'em out.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Russell Decker
Ty ją znasz? Nie wiem o co chodzi, ale ta babka jest jakąś psychopatką. Wzywa nas do największych głupot. Dziś nie odpalił jej samochód i powiedziała, że miała wrażenie, że zaraz się podpali.
Wiadomość...
Aurelia M. Perez
russell
25 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
she's a cosmic siren
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Aurelx
znaam, ona jest crazy! kiedyś przyłapała mnie jak wracałam o 2 do domu - bo ona jest stara i nie śpi oczywiście tylko w oknie czycha - i poszła naskarżyc do mojego ojca, że jego córka się szwęda z jakimiś ćpunami. SKARANIE BOSKIE z nią mam. Ale mógł się podpalić? :O strach obok niej mieszkać jak ma płonące samochody
Wiadomość...
Russell Decker
27 y/o
For good luck!
185 cm
Awatar użytkownika
But my head is full of poison, and my heart is full of doubt. I got toxins in my bloodstream, you tried hard to suck 'em out.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Russell Decker
Booooże, co za wariatka.
Oczywiście, że nie. Miała odpięty akumulator, więc jedyne co mogło jej się teraz spalić to opony mózgowe. Powiedziałem jej, że jak ponownie wezwie nas bez konkretnego powodu to dostanie mandat, bo wiesz... nie możemy sobie jeździć w kółko i naprawiać samochody. Ludzie potrzebują pomocy zdecydowanie bardziej.
A Ty mogłaś dać znać, że mieszkasz obok, skoro wiesz, że jestem tu częstym bywalcem. Wstydzisz się mnie Perez? Ponoć lecicie na strażaków.
Wiadomość...
Aurelia M. Perez
russell
25 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
she's a cosmic siren
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Aurelx
hahaha opony mózgowe, no ona to już ma chyba mocno przegrzane te opony
ojacie, możesz wystawiać mandaciki? ale poważnie! Nie, ja się nie wstydzę!! Ale jak tak was dużo tam było, to nie chciałam wyjść na jakąś natrętną, jeszcze pomyslałbyś, że maczałam palce w tych zgłoszeniach :przestraszon:
my lecimy, czyli kto :D ?
Wiadomość...
Russell Decker
27 y/o
For good luck!
185 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Russell Decker
Aurelia... wiesz, że na zgłoszenia od Ciebie nie mógłbym się gniewać. Nawet jeśli byłyby dwa razy dziennie :zakochan:
Każda laska, która dowiaduje się że jestem strażakiem ląduje w moim łóżku :zamyslon: to działa lepiej niż jakaś sportowa fura
Wiadomość...
Aurelia M. Perez
russell
25 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
she's a cosmic siren
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Aurelx
a to jest obietnica przy przestroga? Ale w sumie nie dziwię się, wybrałeś sobie wyjątkowo hot zawód :podrywacz:
a swoją drogą to jak skończysz to zapraszam na tacoski fotka mieszkam w tym białym budynku obok
Wiadomość...
Russell Decker
27 y/o
For good luck!
185 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Russell Decker
Widzisz, nawet na Ciebie to działa :brewka: nigdy się nie chwaliłaś, że pociąga Cię mój zawód. Może chcesz mi coś więcej powiedzieć? :podnieta:
jeśli chcesz to mogę przyjechać po zmianie i nie żeby mnie te tacosy przekonały, ale wyglądają wybornie :cooo:
Wiadomość...
Aurelia M. Perez
russell
25 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
she's a cosmic siren
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Aurelx
a fakt, nie mówiłam ci, bo wiesz ja mam chłopaka ty, masz dziewczynę... troche nie wypada jarać się tym, że kotki ściągasz z drzew
zapraszam <3
ale weź kask
Wiadomość...
Russell Decker
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”