ODPOWIEDZ
35 y/o
For good luck!
168 cm
lekarz psychiatra | prywatna praktyka + konsultacje w CAMH
Awatar użytkownika
Ty powiesz o niej - wariatka.
Ona o tobie - zaburzenia lękowe z napadami paniki, osobowość borderline w fazie dekompensacji, epizod depresyjny z cechami impulsywności i mechanizmy obronne na poziomie zaprzeczenia.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
rosa utworzyła grupę babes
cześć laski, wysyłam wam buziaczki z rejsu!
Obrazek
zobaczcie jakie mi zdjęcie ricz zrobił debil, jak przysnęłam, ale to jedyne jakie mam ze statku
muszę już chustkę wiązać na brzuchu, bo tak mi wystaje, ech : //
a co tam w toronto?
Peach J. Pepper co w wielkim świecie? umówiłaś się z tym galatem? nie pamiętam jak mu było...
Pilar Stewart jak nasze pieseczki? tęsknią za mamusią?
Wiadomość...
30 y/o
PEW PEW
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilarcia
ROSIIII!!!
co ty gadasz, zajebiście wyglądasz. nic nie widać. a jak się czujesz?
wypił chociaż tą colę? czy się cała upaćkałaś, jak się obudziłaś? : //
pieski tęsknią w chuj!! Burrito nawet zesrał się trzy razy w waszą pościel, to na pewno z tęsknoty! już przestaliśmy ją wymieniać
2 min temu
a co to za Peach na grupie? chyba nie sama puta co bawiła się z ostatnio z Wyattem i Patelem w rozpierdalanie cudzych związków??
Wiadomość...
Rosario M. Vargas-Martinez Peach J. Pepper
kasik (dc: kasik_srasik)
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
I'd sell my soul to have a taste of a magnificent life that's all mine
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
Rosi ale super, że pojechałaś na rejs 🥰❤️ należy ci się bejba!!!! A jak tam twój Romeo, to on cię zabrał na rejsik? A i super wyglądasz, ja widzę zero brzucha
No właśnie skomplikowało mi się kochana :C ale co ja ci będę niszczyć wyjazd
a co to za Peach na grupie? chyba nie sama puta co bawiła się z ostatnio z Wyattem i Patelem w rozpierdalanie cudzych związków??
ekskjuzmi ?!?!?!?
Wiadomość...
Rosario M. Vargas-Martinez Pilar Stewart
peach
Rozpadania się na miliony kawałeczków
35 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
Ona o tobie - zaburzenia lękowe z napadami paniki, osobowość borderline w fazie dekompensacji, epizod depresyjny z cechami impulsywności i mechanizmy obronne na poziomie zaprzeczenia.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
a świetnie, ale nie mogę jeść owoców morza i się opalać i pić mogę tylko sok z granata bo wina bezalkoholowego nie załadowali na statek, ech
ricz by nie wypił? hahaha, pilar, przecież on wszystko zeżre i wypije
a może go brzuszek boli? ojezu buritosek ma taki delikatny brzuszek! weźcie go do weta! jak w naszą pościel, przecież przed wyjazdem pochowałam wszystko... pewnie gaba tam sprowadza jakiś gachów!?!?! ona zrobi pod naszą nieobecność tam burdel
ucałuj ode mnie moje dzieciaczki pilar <3
jakie rozpierdalanie związków? :o
patel to jest ten nasz sąsiad co mieszka z picz, a wyatt to jest...
oemgie to jest ten galat!
co tam się dzieje?
picz, dzięki, szkoda, że nie pożyczyłam od ciebie jakiegoś kostiumu, ale bym nie weszła już pewnie : / i tak ricz, wygrał ten rejs
o matko opowiadaj, ja tutaj to nie mam czasem internetu, na środku oceanu, to poczytam chociaż
dziewczyny znacie się? jesteście sąsiadkami i obie jesteście taki piękne, jak możecie się nie znać? picz to ta influancerka z naszej klatki, a pilar to policjantka, narzeczona madoxa
a jak madox? bo nie wiem czy mu zostawiłam dobrą ilość tych tabletek na depresje? ale chyba już lepiej, nie? chociaż ostatnio to jeszcze brał ode mnie receptę na xanax, ale to mówił, że dla kolegi
Wiadomość...
Pilar Stewart Peach J. Pepper
30 y/o
PEW PEW
169 cm
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilarcia
podobno jak się pije sok marchewkowy, to bejbik będzie mieć ładną karnacje!!! koniecznie wypij kilka. chociaż po takich starych, to i tak to dziecko będzie piękne
ucałowane, ucałowane, a do weta najwyżej weźmiemy go jutro, chociaż jak na moje to nic mu nie jest, bo parówki od Madoxa wpierdalają równo razem z Sombrą
jakie rozpierdalanie związków? :o
a, szkoda gadać. Galen, Patel i jakaś Picz czy tam Bicz, jedno i to samo, tak się zabawiali przez weekend, że wyobraź sobie kazali mu zadzwonić na mój numer i zacząć pierdolić jakieś farmazony, że jak to nie jest twardy i pytać co mam na sobie i wiesz co? madox odebrał. i wiesz co potem? tak się obraził i zaczął mnie oskarżać o zdradę, że prawie się rozstaliśmy
wiesz jaki on bywa zazdrosny : c
no ale nie ważne, niektórych po prostu bujają zabawy jak z podstawówki
wgl wiesz, że w końcu podpisali papiery rozwodowe?
a sąsiadki co mieszka z Patelem nie znam, ale Madox mówił, że obrażała ostatnio latynosów, więc raczej nie chce poznać
Wiadomość...
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
35 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
to wypije marchewkowy! dzięki pilarcia <3
a to jak je parówki to pewnie nic mu nie jest, to może stres! albo nie chce żeby tam gaba spała
:OOO o matko! to co to za żarty głupie?!? latynosi to są zawsze tacy loca chico, zazdrośnicy, jak kiedyś ricardo pobił w klubie kolesia, z którym tańczyłam, picz ty widziałaś, hot to było w sumie
i potem sobie chyba strzeliliśmy dzieciaczka jak się godziliśmy!
o matko pilar, to musimy to uczcić! zrobić ci zajebisty panieński, jak wrócę z rejsu, to robimy jakiś babski wypad, dziewczyny
sąsiadka co mieszka z patelem obrażała Latynosów?
ale picz mieszka z patelem.....
cała moja rodzina to latynosi, nawet moje pieseczki są latino
oj picz mam nadzieję, że to nie ty??!?!?!?!
a wiecie co? pływałam dzisiaj z rekinami
zaraz wam wyślę fotkę
Obrazek
cycki mi jakieś wielkie wyszły, albo może już od tych hormonów tak urosły
Wiadomość...
35 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
o dziewczyny, już wszystko mi powiedział ricz!
a on zna zeznania z pierwszej ręki, od madoxa i wiliama, bo oni też mają grupę i oczywiście, że tam przeczytałam wszystko, to znaczy... musiał mi pokazać ricz, skoro to są takie ważne sprawy i już to przeanalizowałam!
pilar skarbie wasz związek jest trochę toxic, ale ja jako psychiatra z wieloletnim doświadczeniem powiem ci, że lepiej trochę toxic niż nuda i rutyna, bo to szybciej niszczy związki, ja na przykład od czasu do czasu też muszę zrobić riczowi aferę jakąś, że jestem zazdrosna, żeby wiedział, że go kocham, a jakby mnie zdradził to bym mu jaja... rozwiodłabym się z nim
ale teraz wróćmy jeszcze do jednej kwestii, picz jak ty mogłaś powiedzieć, że nie ufasz Latynosom?!
jak ja z dziada, pradziada jestem latynoską, moja mama jest, babka i wszyscy i każdy jeden jest tak godny zaufania, o jezu, nawet wuj pedro, który jest złodziejem i kiedyś jego sąsiad się spił i wyszły mu wszystkie zwierzęta z zagrody, a wuj pedro je zagonił z powrotem i nawet jednej kurki nie zawinął! latino to jest właśnie corazón puro, nie masz bardziej słownych ludzi na świecie!
jest mi przykro, że tak powiedziałaś peach, ale wierzę, że zrobiłaś to w nerwach
nerwy to jest czasem bardzo zły doradca dziewczyny, mogę wam coś na to przepisać
ale w ogóle to wiecie co się odjebało?
no to wiliam pokłócił się z madoxem śmiertelnie, nawet nie chcieli ricza posłuchać jak on chciał ich pogodzić
a ricardo to jest bardzo, bardzo przekonywujący
no i tam jest straszna afera, ale chłopy to takie są, że tylko się kłócić, a nie to co my dziewczyny, musimy się wspierać, bo prawdziwa siła jest kobietą
więc ja nie wiem, ale wy też nie powinnyście tak ślepo wierzyć w to co chłopy mówią, bo jakbym ja tak wierzyła, to wiecie co mi ricardo nagadał
że madox ma depresje przez pilar, a przecież ja widzę jacy wy jesteście szczęśliwi oboje, słodcy <3
albo on mówi, że influancerki to są puste lale, a ty jesteś peach najbardziej wartościową dziewczyną jaką ja znam
widzicie, faceci to czasem tak bredzą, że to jest jakieś nieporozumienie, to trzeba na takie rzeczy patrzeć z dystansem, z przymrużeniem oka
Wiadomość...
30 y/o
PEW PEW
169 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilarcia
masz racje Roska!
nie każdy ma ten komfort, żeby znaleźć prawdziwą miłość i wiedzieć, na czym polegają prawdziwe uczucia. innych bujają po prostu durne żarty i zasłanianie się humorem, zamiast się przyznać, że doskwiera im po prostu samotność, a przez czyny przemawia czysta zazdrość
ale telbetki Roska i tak możesz załatwić. może i dla mnie trochę tego xanaxu?
a co do tych latynosów... Madoxa mocno to ruszyło. dawno nie widziałam go tak zawiedzionego, szczególnie, że mówił, że Picz była jego przyjaciółka. ale myśle, że jak go przeprosisz, picz, to na pewno ci wybaczy <3
on tylko udaje twardziela, a tak naprawdę ma miękkie serduszko : c
Wiadomość...
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
I'd sell my soul to have a taste of a magnificent life that's all mine
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
wiecie co, ja nie wiem, przez tych chłopów to są same problemy!!!
jest mi przykro, że tak powiedziałaś peach, ale wierzę, że zrobiłaś to w nerwach
ech rosi ja bym ciebie nigdy nie obrazila, twoejgo dicka tez nie, bo tylko ty mozesz go obrazić, a pilar cb nie znam, ale dlatego tez nie bo nie obrażam ludzi, którzy mi nie zaszli za skórę tak :// ja nie wiem moze Madox nie umie po angielsku na tyle, ja nie chcialam obrazic WSZYSTKICH latynosow tylko jego jednego chcialam bo sie klocilismy akurat :/ ale teraz jak tak myślę, to fkatycznie moze w nerwach to tak mogło zabrzmieć....?
ja nie wiem, kurwa, co on mysli, ze ja nienawidze całego kontynentu czy co, że jestem rasistką jakąś?
nie każdy ma ten komfort, żeby znaleźć prawdziwą miłość i wiedzieć, na czym polegają prawdziwe uczucia. innych bujają po prostu durne żarty i zasłanianie się humorem, zamiast się przyznać, że doskwiera im po prostu samotność, a przez czyny przemawia czysta zazdrość
no ja wiedziałam, że to jest chujowe zadanie, ale się najebały chłopy :/ Zresztą dziewczyny co ja wam bede mówić, teraz tylko żałuje, że mu tego telefonu z reki nie wyjebałam jak zaczął dzwonić, zresztą nie wiedziałam Pilar że jesteś byłą Galena. Jakby no pokłóciliśmy sie z M, ale no chujowo wyszło, że teraz on myśli, że ja się podpisuje pod jakimiś chamskimi telefonami do jego narzeczonej
Boże Rosa dobrze, że sprawdziłaś tel RIcza. A znalazłaś tam coś niepokojącego oprócz tej zjebanej akcji??
Wiadomość...
Rosario M. Vargas-Martinez Pilar Stewart
peach
Rozpadania się na miliony kawałeczków
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”