-
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osczas narracji-postaćautor
- Wiem, że to szalone. Billy chce tego dziecka. - bo była pojebana. Bo mimo wszystkich tych niedogodności zaczęła coś czuć do tego małego pasożyta. - Spokojnie jak nie będzie twoje, to pozwolę ci wychować jak swoje. - chwila ciszy zaległa pomiędzy nimi, a ona w końcu parsknęła śmiechem. - Miałeś rację. Kurwa za wcześnie na żarty. - no bo żartowała... A może nie? Już wszystko się mieszało, a ona miała narąbane w głowie. Przynajmniej pierwszy raz mogła zwalić to na hormony.
- A może już bylibyśmy po trzecim rozwodzie i planowali kolejny ślub? Albo wzięli do siebie jakąś sexy dupcię i robiłabym ci jazdy zazdrości? - bo mimo, że prosił, żeby o tym nie myślała, to jednak... Kolejna cisza. Przez chwilę rozważała, czy się nie rozłączyć i zostawić go z tym pytaniem, ale... Łatwiej było mówić o takich sprawach przez telefon niż twarzą w twarz, więc raz się żyje. Najwyżej jutro kupi bilet do gdzieś i po raz kolejny ucieknie, gdy coś stanie się zbyt poważne. - To jedyne czego żałuje w swoim życiu. - przyznała cicho. - Ja miałam wtedy wrócić, ale... Odjebało się i wpadłam w kłopoty z mafią. Jak przykładałam broń do skroni, to nie bałam się, że moje zwłoki trafią do oceanu. Bardziej, że nigdy ci nie powiem, że cię kochałam. Ale później odwaliło się więcej i wsiąkłam.
William N. Patel
-
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkionatyp narracjipierwszoosobowyczas narracjiteraźniejszypostaćautor
Gabriela R. Blais
-
William N. Patel
-
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkionatyp narracjipierwszoosobowyczas narracjiteraźniejszypostaćautor
Gabriela R. Blais
-
William N. Patel
-
-

-
-

-