- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
- 
				 "Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre." "Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."
 Terry Pratchett, Trzy wiedźmynieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Opis: Poszukuję koleżanki, przyjaciółki, dobrej znajomej. Kogokolwiek tak na rozgrzanie postaci. Asterin to fantastyczna dziewczyna, bardzo otwarta na nowe znajomości. Jest też nową w Toronto, może ktoś jej pokaże najlepsze miejscówki w mieście.
Status: aktualne do 20/07
- 
				 My heart is like a haunted house. There's things in there that scream and shout. They make their music in the night. Wish I could find a way to let them out. My heart is like a haunted house. There's things in there that scream and shout. They make their music in the night. Wish I could find a way to let them out. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Opis: Zapraszam na oddział ratunkowy, gdzie Serena chętnie zajmie się każdym rodzajem wypadku, który ci się przytrafił. Może być śmiesznie, może być dramatycznie, a najlepiej będzie, jeśli będziemy znać się choćby z widzenia, więc relacje dorzucam w pakiecie

Status: aktualne 9.07
znalezione

- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+takzaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkipostaćautor
Opis: Przygarnę, a nawet przytulę przyjaciółkę jak i przyjaciela. Eun jest dobrą duszą, chętnie poprowadzi w przepiękne zakątki w Toronto, a na pewno nuda nam nie zajdzie za skórę.
Status: 09.07 | aktualne
- 
				 Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości. Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
 Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥ nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Opis: Mile widziana osoba, z którą moja się już zna. Nieważne czy słabo czy dobrze - jedno i drugie można pociągnąć przecież i rozwinąć. Może to być zwykłe, umówione spotkanie, albo coś przypadkowego. Może chce ktoś pisać o odznakę? Pomogę, chociaż sama nie zbieram. Generalnie najłatwiej mi coś wymyślić pod konkretną postać. I łatwiej pewnie byłoby tym, którzy pochodzą z Toronto, mamy większe pole ku znajomości. Generalnie jestem miła, lubię wesołe gry albo zwyczajne obyczajówki, no i staram się pisać regularnie. Czy to obiad ze znajomą/znajomym czy wyskok na piwo, wszystko mi jedno - trzeba jakoś ruszyć z miejsca, bo początki zawsze najgorsze. Zapraszam

Status: nieaktualne (10.07)
- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Opis: Poszukuję osóbki albo więcej, z którą rozegram coś na start bądź stworzę nawet fajniejszą relację. Nie chciałabym tracić Lauren już na starcie, zobaczyć jak mi się będzie nią grało i czy ma rację bytu na forku. Może być coś prostego, babskie wyjście, randka, mecz, coś związanego z jej profesją lub dramka dnia codziennego. Chętnie zacznę, dawno nie pisałam, a mam póki co dużo chęci. Zapraszam!
Status: nieaktualne
- 
				 Sometimes the strongest walls hide the deepest love, waiting for the right moment to break. Sometimes the strongest walls hide the deepest love, waiting for the right moment to break. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
Opis: Szukam przyjaciół, kolegów/koleżanek z pracy, a nawet poza nią. Przygarnę każdą fabułę, oprócz
Status: 10/07 | aktualne
- 
				 entuzjasta ciszy, spokoju i otwartych przestrzeni; sytuacja materialna zmusiła go do pójścia w ślady ojca i zostania ogrodnikiem, w głębi duszy marzy jedynie o małej farmie gdzieś w Prowansji, z dala od przedstawicieli gatunku ludzkiego entuzjasta ciszy, spokoju i otwartych przestrzeni; sytuacja materialna zmusiła go do pójścia w ślady ojca i zostania ogrodnikiem, w głębi duszy marzy jedynie o małej farmie gdzieś w Prowansji, z dala od przedstawicieli gatunku ludzkiego nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Opis: Przygarnę fabułki i relacje jakiegokolwiek rodzaju, szukam dla sorena ziomków w podobnym wieku płci męskiej, ale i żeńskiej, chociaż z tymi drugimi to może być ciężko, bo jeśli nie znają się od dzieciństwa to on się boi bab i jest w stosunku do nich bardzo nieśmiały, więc może być ciekawie - ja jestem bardzo ugodowa, więc jeśli masz pomysł na jakikolwiek wątek do którego potrzebujesz postaci w jego wieku to pisz śmiało!
Status: aktualne na 10/07
- 
				 Były komandos Joint Task Force 2, powrócił do Toronto, aby odnaleźć brata i złoić mu tyłek; Były komandos Joint Task Force 2, powrócił do Toronto, aby odnaleźć brata i złoić mu tyłek; nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor
Opis: Poszukuję sesji na teraz, jak i na przyszłość (nie lubię ciągnąć kilku srok za ogon jednocześnie).
1. Sesje związane z półświatkiem - możesz mieć informacje o moim bracie, albo dowiedziałeś się o powrocie Patricka i trybiki mafijne ruszyły. Zlecenia, szantaże, wspominanie starych lat. Dawne przyjaźnie, sojusze, a może niechęć i wrogość?
2. Sąsiadka - mieszkamy przy tej samej ulicy, masz męża, dzieci (wcale nie musisz) i jesteś typem nadpodbudliwego skowronka, który postanowił, że dowie się czegoś więcej o tym małomównym, posępnym mężczyźnie, który zamieszkał pod dziewiątką... Szansa na przyjaźń?
Status: aktualne!
- 
				 ..because the only kind of love I have to offer is stupid and blind and so deep and powerful that I feel like I'm cracking just to hold it in. ..because the only kind of love I have to offer is stupid and blind and so deep and powerful that I feel like I'm cracking just to hold it in. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Opis: Chętnie przygarnę kogoś do rozgrywki dla Bryce, może to być coś związane z wyzwaniami po odznakę (razem możemy wybrać), lub coś związanego z jej pracą jako tancerka. Poszukuję od wszelkich błahych relacji jak stłuczka po jakiś przyjaciół/znajomych, którzy zostaną w jej życiu na dłużej.
Status: aktualne na 11/07