ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

nieaktualne kto zagra
26 y/o, 161 cm
Fotomodelka IMG Models
Awatar użytkownika
"Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."

Terry Pratchett, Trzy wiedźmy
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiOna/Jej
postać
autor

Kto szuka? Asterin Rose
Opis: Poszukuję koleżanki, przyjaciółki, dobrej znajomej. Kogokolwiek tak na rozgrzanie postaci. Asterin to fantastyczna dziewczyna, bardzo otwarta na nowe znajomości. Jest też nową w Toronto, może ktoś jej pokaże najlepsze miejscówki w mieście.
Status: aktualne do 20/07
Luna
Wszystko do ustalenia, ale nie lubię pospieszania mnie z postami.
29 y/o, 170 cm
rezydentka oddziału ratunkowego w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
Like the stars chase the sun over the glowing hill, I will conquer. Blood is running deep, some things never sleep.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Serena
Opis: Zapraszam na oddział ratunkowy, gdzie Serena chętnie zajmie się każdym rodzajem wypadku, który ci się przytrafił. Może być śmiesznie, może być dramatycznie, a najlepiej będzie, jeśli będziemy znać się choćby z widzenia, więc relacje dorzucam w pakiecie <3
Status: aktualne 9.07

znalezione :przytulon:
Ostatnio zmieniony śr lip 09, 2025 2:15 pm przez serena almendarez, łącznie zmieniany 1 raz.
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
35 y/o, 169 cm
Modelka Między backstage’em, a światłem reflekt
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Kto szuka? Eun
Opis: Przygarnę, a nawet przytulę przyjaciółkę jak i przyjaciela. Eun jest dobrą duszą, chętnie poprowadzi w przepiękne zakątki w Toronto, a na pewno nuda nam nie zajdzie za skórę.
Status: 09.07 | aktualne
Róża
Przemocy wobec zwierząt i dzieci. Nie lubię, gdy osoba ignoruje i nie mówi prosto z mostu, że dany rodzaj fabuły jej/jemu nie odpowiada.
36 y/o, 196 cm
aktor filmowy i telewizyjny / plan zdjęciowy w Kanadzie i Turcji
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Kto szuka? Cem
Opis: Mile widziana osoba, z którą moja się już zna. Nieważne czy słabo czy dobrze - jedno i drugie można pociągnąć przecież i rozwinąć. Może to być zwykłe, umówione spotkanie, albo coś przypadkowego. Może chce ktoś pisać o odznakę? Pomogę, chociaż sama nie zbieram. Generalnie najłatwiej mi coś wymyślić pod konkretną postać. I łatwiej pewnie byłoby tym, którzy pochodzą z Toronto, mamy większe pole ku znajomości. Generalnie jestem miła, lubię wesołe gry albo zwyczajne obyczajówki, no i staram się pisać regularnie. Czy to obiad ze znajomą/znajomym czy wyskok na piwo, wszystko mi jedno - trzeba jakoś ruszyć z miejsca, bo początki zawsze najgorsze. Zapraszam <3
Status: nieaktualne (10.07)
Angellore / dc: xangellorex
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
50 y/o, 165 cm
dyrektor programowa, gospodyni talk show CBC Toronto
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Lauren Bernard
Opis: Poszukuję osóbki albo więcej, z którą rozegram coś na start bądź stworzę nawet fajniejszą relację. Nie chciałabym tracić Lauren już na starcie, zobaczyć jak mi się będzie nią grało i czy ma rację bytu na forku. Może być coś prostego, babskie wyjście, randka, mecz, coś związanego z jej profesją lub dramka dnia codziennego. Chętnie zacznę, dawno nie pisałam, a mam póki co dużo chęci. Zapraszam!
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2025 10:36 am przez Lauren Bernard, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
32 y/o, 183 cm
weterynarz Leslieville Animal Hospital
Awatar użytkownika
Sometimes the strongest walls hide the deepest love, waiting for the right moment to break.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Taeyang Choi
Opis: Szukam przyjaciół, kolegów/koleżanek z pracy, a nawet poza nią. Przygarnę każdą fabułę, oprócz zboczonych tortur.
Status: 10/07 | aktualne
gall anonim
Przemocy wobec zwierząt i dzieci. Nie lubię, gdy osoba ignoruje i nie mówi prosto z mostu, że dany rodzaj fabuły jej/jemu nie odpowiada ;P.
24 y/o, 186 cm
ogrodnik w firmie swego ojca
Awatar użytkownika
entuzjasta ciszy, spokoju i otwartych przestrzeni; sytuacja materialna zmusiła go do pójścia w ślady ojca i zostania ogrodnikiem, w głębi duszy marzy jedynie o małej farmie gdzieś w Prowansji, z dala od przedstawicieli gatunku ludzkiego
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? soren baudelaire
Opis: Przygarnę fabułki i relacje jakiegokolwiek rodzaju, szukam dla sorena ziomków w podobnym wieku płci męskiej, ale i żeńskiej, chociaż z tymi drugimi to może być ciężko, bo jeśli nie znają się od dzieciństwa to on się boi bab i jest w stosunku do nich bardzo nieśmiały, więc może być ciekawie - ja jestem bardzo ugodowa, więc jeśli masz pomysł na jakikolwiek wątek do którego potrzebujesz postaci w jego wieku to pisz śmiało!
Status: aktualne na 10/07
sałata
szczegółowe opisy przemocy wszelkiego rodzaju; lanie wody
39 y/o, 189 cm
🐍 egzekutor na usługach mafii (again) 🦂 freelancer
Awatar użytkownika
Były komandos Joint Task Force 2, powrócił do Toronto, aby odnaleźć brata i złoić mu tyłek;
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

Kto szuka? Patrick
Opis: Poszukuję sesji na teraz, jak i na przyszłość (nie lubię ciągnąć kilku srok za ogon jednocześnie).

1. Sesje związane z półświatkiem - możesz mieć informacje o moim bracie, albo dowiedziałeś się o powrocie Patricka i trybiki mafijne ruszyły. Zlecenia, szantaże, wspominanie starych lat. Dawne przyjaźnie, sojusze, a może niechęć i wrogość?

2. Sąsiadka - mieszkamy przy tej samej ulicy, masz męża, dzieci (wcale nie musisz) i jesteś typem nadpodbudliwego skowronka, który postanowił, że dowie się czegoś więcej o tym małomównym, posępnym mężczyźnie, który zamieszkał pod dziewiątką... Szansa na przyjaźń?

3. Relacja z kobietą - mam słabość do bohaterskich mężczyzn, więc chętnie rozwinęłabym fabularnie relacje opartą na ratunku i niekoniecznie to musi być osłonięcie damy w opałach własną piersią. Widziałabym tu dwojakość: kobieta będąca przeciwieństwem jego charakteru, powiązana z policją lub czymś całkowicie neutralnym i która wniesie nieco światła w ponury żywot Pata (pomimo opanowania jest nieźle pokiereszowany) lub kobieta, która jest w półświatku (z własnej woli lub nie) i ich losy się ze sobą złączą.

Status: aktualne!
Ostatnio zmieniony sob lip 12, 2025 11:34 am przez Patrick Voclain, łącznie zmieniany 1 raz.
pepsi cola
metafory, które nie mają sensu / metagaming / "poetyckość" będąca grafomanią / grafomania / lanie wody, które w 99% jest niepotrzebne.
19 y/o, 165 cm
łyżwiarka figurowa i tancerka w The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
..because the only kind of love I have to offer is stupid and blind and so deep and powerful that I feel like I'm cracking just to hold it in.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Kto szuka? Bryce
Opis: Chętnie przygarnę kogoś do rozgrywki dla Bryce, może to być coś związane z wyzwaniami po odznakę (razem możemy wybrać), lub coś związanego z jej pracą jako tancerka. Poszukuję od wszelkich błahych relacji jak stłuczka po jakiś przyjaciół/znajomych, którzy zostaną w jej życiu na dłużej.
Status: aktualne na 11/07
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”