-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

Finley Miller
napastnik w drużynie hokejowej maple leafs, czasami wciąż mierzy się ze stanami lękowymi po wypadku na motocyklu, trochę introwertyk, trochę egocentryk, pod pozorami twardziela skrywa wrażliwca, czasem impulsywny, zawsze uparty, jednocześnie lojalny
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
mamabear
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczynanieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym, jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Tak wiem siostra, te sekcje zdechłych myszy w dalszym ciągu śnią mi się po nocach, idealny przepis na dziecięcą traumę 

mamabear
-
it's complicated, dude.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/jejpostaćautor
-
No witam braciszka
Braci na pewno łączy sport, chociaż ich kariery potoczyły się bardzo różnie, kontuzja wykluczyła Lucasa, a Finowi hokej pomógł zmierzyć się z buntowniczymi nastoletnimi latami. Dodatkowo obaj są uparci i lojalni, więc widzę tu zarówno potencjał do jakichś tarć, ale i szczerych rozmów i telefonów w środku nocy, kiedy któreś z nich wpadnie w kłopoty, mimo, że Fin jest tym starszym i powinien być bardziej odpowiedzialny
Lucas Miller

Braci na pewno łączy sport, chociaż ich kariery potoczyły się bardzo różnie, kontuzja wykluczyła Lucasa, a Finowi hokej pomógł zmierzyć się z buntowniczymi nastoletnimi latami. Dodatkowo obaj są uparci i lojalni, więc widzę tu zarówno potencjał do jakichś tarć, ale i szczerych rozmów i telefonów w środku nocy, kiedy któreś z nich wpadnie w kłopoty, mimo, że Fin jest tym starszym i powinien być bardziej odpowiedzialny

Lucas Miller
mamabear