-
Chce zostać mistrzem Pokemonnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn/jegopostaćautor

Xavier Price
Samolub, bez serca i emocji. Lubi szybką jazdę i starsze kobiety. Najbardziej na świecie kocha swoją siostrę i czekoladę na gorąco. Ma psa, uwielbia Gwiezdne Wojny i marzy o apokalipsie zombie. Na życie zarabia grając w rugby.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
-
barmanka, która robi najlepsze drinki w mieście i kręci dupą na barze, a wolnych chwilach spędza przyjemnie czas z Noahnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Xavier Price nie wiem co tutaj chcę, ale przyszłam, bo mój pierwszy w życiu szip na pierwszym w życiu forum był właśnie z tym wizerunkiem! Mogę oddać Ci Maddie do jakiejś fajnej gry - nie koniecznie miłej!! - i zobaczymy co nam wyjdzie z tego fajnego 

-
Maddie Lennox jesteś barmanką, a Xavi ma słabość do barów i ładnych pań za ladą 

-
I'm still a believer but I don't know why. I've never been a natural, all I do is try, try, t r y.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

Wykorzystajmy to, że jesteśmy z jednej dzielnicy i zróbmy z nich sąsiadów! A najlepiej to wplączmy w jakiś sąsiedzki dramat, fałszywe oskarżenie o kradzież roweru przez jakąś zołze NPC czy coś takiego

Xavier Price
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
-
serena almendarez jestem jak najbardziej za! Tyle, że ja już mam mieszkanko, więc musiałoby to się jakoś ładnie zgrać!
-
I'm still a believer but I don't know why. I've never been a natural, all I do is try, try, t r y.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Ja też, więc spokojnie możemy uznać, że gramy po prostu na ulicy. I jeszcze ogarnęłam, że Xavi ma psa, to już w ogóle możemy go wplątać w sąsiedzkie dramaty, bo niektórym sąsiadkom może się to nie podobać.Xavier Price pisze: pt lip 11, 2025 1:01 pm @serena almendarez jestem jak najbardziej za! Tyle, że ja już mam mieszkanko, więc musiałoby to się jakoś ładnie zgrać!
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
-
serena almendarez dobra! Możemy tak zrobić, a nawet od razu coś zagrać jeśli jesteś chętna 

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Hm, zawodowo raczej ich tak nic nie łączy, ale łączy ich za to, to że nie podchodzą do życia za emocjonalnie.
No i on lubi też starsze od siebie
No i Cody Christian to mój crush z młodszych lat
Xavier Price
No i on lubi też starsze od siebie
No i Cody Christian to mój crush z młodszych lat

Xavier Price
-
A może, by tak połączyć jej zawód z jego romansami i skandalami? Może Xavier wpadły do jej gabinetu prosząc o radę bądź z potrzebą zatrudnienia adwokata?
Addison Lennox

Addison Lennox
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Oooo pasuje mi to jak najbardziej, ciekawie będzie? Coś poza tym?Xavier Price pisze: sob lip 12, 2025 10:49 pm A może, by tak połączyć jej zawód z jego romansami i skandalami? Może Xavier wpadły do jej gabinetu prosząc o radę bądź z potrzebą zatrudnienia adwokata?![]()
@Addison Lennox

Xavier Price