- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkitakpostaćautor a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkitakpostaćautor
- 
				 Dosyć myśli, które muszą być samotne - kończą rozdrapane, zawinięte z tobą w pościel. Dosyć myśli, które muszą być samotne - kończą rozdrapane, zawinięte z tobą w pościel. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 My life was a storm since I was born My life was a storm since I was born
 How could I fear any hurricane?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakikolwiekpostaćautor
- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 Say it once again with feeling Say it once again with feeling
 How the death rattle breathing
 Silenced as the soul was leaving
 The deflation of our dreaming
 Leaving me bereft and reeling
 My beloved ghost and me
 Sitting in a tree
 D-Y-I-N-G nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

- 
				 zamawiam cztery shoty, mała mów mi kamikaze, uh zamawiam cztery shoty, mała mów mi kamikaze, uh
 ja nic na to nie poradzę już, że kocham to nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiandrzej/dudapostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiandrzej/dudapostaćautor
- 
				 Dosyć myśli, które muszą być samotne - kończą rozdrapane, zawinięte z tobą w pościel. Dosyć myśli, które muszą być samotne - kończą rozdrapane, zawinięte z tobą w pościel. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 dear reader burn all the files, desert all your past lives and if you don't recognize yourself that means you did it right dear reader burn all the files, desert all your past lives and if you don't recognize yourself that means you did it right nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 How can I live forever? Where can I find the heaven? How can I live forever? Where can I find the heaven?
 What is it going to happen? Why I'm in love now?
 — I D O N ' T K N O W. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor