ODPOWIEDZ
24 y/o, 186 cm
ogrodnik w firmie swego ojca
Awatar użytkownika
entuzjasta ciszy, spokoju i otwartych przestrzeni; sytuacja materialna zmusiła go do pójścia w ślady ojca i zostania ogrodnikiem, w głębi duszy marzy jedynie o małej farmie gdzieś w Prowansji, z dala od przedstawicieli gatunku ludzkiego
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

soren baudelaire
podkosi ci trawę wytnie żywopłot czy przekopie rabatkę, a jak jesteś kobietą to się biedny przy tym wszystkim zająka i najprawdopodobniej spanikowany, spojrzy na ciebie spod oka, w nadziei, że nie będziesz próbować z nim rozmawiać, po godzinach dokarmia bezdomne kotki i opiekuje kociakami, które zdarza mu się znaleźć w cieniu miejskiej dżungli
szukam relacji wszelkiego typu: głównie przyjaźni, ale też wrogów, na forum przyszłam sama, więc oprócz relacji miłosnej, nie mam nic odgórnie ustalonego, więc mamy duże pole do popisu
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
33 y/o, 168 cm
odziedziczyła udziały w koncernie mediowym, śpi na pieniądzach
Awatar użytkownika
There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

:hejo:
Sophia ma duży ogród i dość rzadko bywa w domu, więc może jest to doskonała okazja do przemycenia jakiegoś biednego kotka, nakarmienia go w jej kuchni i... bycia przyłapanym? :lol: Masz ochotę na taką grę, Soren Baudelaire?
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”