Profilerka kryminalna, przyjmę relki zawodowe.
Towarzyska na minusie.

Witamy w Toronto! Zachęcamy do rejestracji i wspólnej zabawy! Kliknij tutaj, jeśli chcesz stać się prawdziwym Kanadyjczykiem! 
 [01/10/25] Na forum i za oknami październik, a wraz z nim nowe kalendarium oraz konkurs, który trudno nazwać plastycznym. Mamy pierwsze większe zdarzenie w Toronto, a o tym w lokalnych newsach. A przy tym wszystkim jest nowe ogłoszenie.
 [01/09/25] Witamy wrzesień, a wraz z nim nowe kalendarium, czeka Was trochę swojskiego klimatu na Polish Harvest & Food Festival. Wpadło również nowe ogłoszenie, więc zachęcamy do zapoznania się z jego treścią!
Aby wykonać twardy reset, należy wcisnąć kombinację shift + ctrl + r lub ctrl + F5 (w wersji dla Mac: command + options + r lub command + shift + r)

Może nie mam z Nejtem najwspanialszych relacji, ale będę murem stać po jego stronie
  Może nie mam z Nejtem najwspanialszych relacji, ale będę murem stać po jego stronie   Także coś czuję, że przy ewentualnym mijaniu się przy odbieraniu Lily nie patrzymy na siebie zbyt przychylnie? Diane Anderson
  Także coś czuję, że przy ewentualnym mijaniu się przy odbieraniu Lily nie patrzymy na siebie zbyt przychylnie? Diane Anderson 

chyba że widzisz Darling w relkach u swoich inny postaci, to daj znać, zagłębie się w kartach!
 chyba że widzisz Darling w relkach u swoich inny postaci, to daj znać, zagłębie się w kartach!  

wspaniale, niech Diane i Zaylee obgadują wszystkich za ich plecami, bo przecież ludzie są tacy irytujący, że nie można normalnie pośród nich przebywać. bierę!Diane Anderson pisze: sob paź 04, 2025 5:13 pm ja tu widzę nić cichego porozumienia, żadnych rozmów o emocjach bo obie dostają pierdolca, a że to pracowite baby to mogą uważać, że głównie one na tym komisariacie robią robotę. Poszłabym w pozytyw, z lekką tendencją do obgadywania współpracowników i udawania, że to wcale nie ma miejsca.
Co do Teddy - nie wiem jak Diane zniesie jej pozytywną energię, ale mogę totalnie sprawdzić, jak ona w Toronto od zawsze to mogą się nawet i znać z czasów smarkacza. I podsunęłabym Donnębo tylko ona mi została, nie chcesz jakiejś byłej coś teges śmeges?
 i Donnę chętnie przyjęłabym na eks Darling! czemu nie wyszło, to już do dogadania.
 i Donnę chętnie przyjęłabym na eks Darling! czemu nie wyszło, to już do dogadania.