ODPOWIEDZ
36 y/o, 174 cm
profilerka w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I want you to hold me
perpendicularly only
A sundial for the gods
we were born - born to fail
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki srimki
postać
autor

Kod: Zaznacz cały

[kalendarz]
[kalendarz]
[kalendarz1]IMIĘ I NAZWISKO POSTACI[/kalendarz1]
[kalendarz2]
[kalendarz3=koniec]
[img]LINK DO OBRAZKA[/img]
[kalendarz4]
[b]Kto:[/b] TEXT
[b]Gdzie:[/b] TEXT
[b]Opis:[/b] TEXT
[/kalendarz4]
[/kalendarz3]

[kalendarz3=trwa]
[kalendarz4]
[/kalendarz4]
[/kalendarz3]

[kalendarz3=przerwana]
[kalendarz4]
[/kalendarz4]
[/kalendarz3]

[/kalendarz2]
[/kalendarz]
firtula
nie decyduj za moją postać bo mnie pojebie
36 y/o, 174 cm
profilerka w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I want you to hold me
perpendicularly only
A sundial for the gods
we were born - born to fail
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki srimki
postać
autor

Diane Anderson
Obrazek
Kto: Nathaniel Rourke
Gdzie: tutaj
Opis:Już odgłos otwieranych znienacka drzwi ją wystraszył, a widząc, że Nath zmierza od razu do mężczyzny cofnęła się intuicyjnie o kilka kroków, stając za stołem i strategicznie szukając w polu widzenia czegoś do obrony.
Obrazek
Opis:Ciężar sytuacji ją przygniótł, bo myślała, że po rozwodzie wszystko będzie łatwiejsze. Absolutnie nie było. Nathaniel ze swoimi problemami będzie obecny w jej życiu już na zawsze, nie ważne, czy będą mieszkać na jednym osiedlu, czy w innym mieście, czy kraju. Odległość będzie tylko sprzyjać opóźnianiu pewnych wydarzeń, ale nie pomoże pozbyć się brzemienia tego małżeństwa. Bo mieli razem dziecko.
Obrazek
Kto: Midge Anderson, Arthur Anderson
Opis:Słaby uśmiech rozjaśnia twarz Diane na ułamek sekundy kiedy Midge się z nią wita i z automatu szept ciśnie jej się na usta wszystko w porządku, ale nie pada, bo to nieprawda. Nie, żeby była przykładną prawdomówczynią, ale do zaginania faktów jej daleko kiedy była tak poturbowana psychicznie i jednak miała tendencje do ufania bliskim i otwierania się na nich.
W przeciwieństwie do jej byłego męża.
Obrazek
Opis:Czy to nie było dziwne? Bo miała takie wrażenie.
Że odkąd się rozwiedli potrafili więcej czasu spędzać w trójkę jako rodzina, niż wtedy, kiedy faktycznie byli rodziną pełną. Na ironię, nie oni pierwsi, takich małżeństw było sporo, bo bardzo łatwo było ignorować coś ważnego, gdy się już to miało. Nie, żeby Diane uważała, że mało spędzali czasu z córką w trójkę jeszcze parę lat temu, ale prawda była taka, że wtedy nie czuła w Nathanielu takiego zaangażowania i wsparcia i miała wrażenie, że obudził się dopiero, kiedy rozdział w jego życiu pod tytułem małżeństwo się skończył.
Obrazek
Opis:- Którędy ty jedziesz? - Zmarszczyła lekko brwi w pierwszej chwili myśląc, że Nathaniel jak zwykle pojechał jakąś swoją trasą i teraz będą bez sensu krążyć wokół Toronto.
Dopiero kiedy zobaczyła zjazd, z oznaczeniami, które bardzo dobrze znała, trybiki w jej głowie zaczęły pracować na bardzo wysokich obrotach.
Czy on...?
Nie.
Nie zrobiłby tego.

firtula
nie decyduj za moją postać bo mnie pojebie
ODPOWIEDZ

Wróć do „kalendarze”