ODPOWIEDZ
27 y/o, 170 cm
prywatna asystentka prywatnego prezesa
Awatar użytkownika
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie go
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

meena
Przed moim biurkiem stoi jakaś długonoga blondynka, twredzi, że ma na imię Candy i jest Twoją przyjaciółką.
Patrząc na to jak wygląda zakładam, że jej imię nie jest przypadkowe.
Podaj mi jeden dobry powód dla którego mam jej nie wpuszczać do Twojego gabinetu, prezesie.
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
izzy
jak coś mi nie będzie pasować dam znać
34 y/o, 182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Galen (znów coś chce)
Wpuść ją, jeśli chcesz zrobić mi dzień.
Nie wpuszczaj, jeśli chcesz, żebym zaliczył dzisiaj jeszcze jakieś spotkanie i zachował resztki profesjonalizmu.
Candy jest absolutnie niegroźna, bywa jednak bardzo zajmująca, a właśnie wchodzę w skrzynkę pocztową... Maile, czy słodka Candy?
A tak w ogóle — czy te stare prukwy z HR już ją obczaiły? Chociaż może to już nie HR tylko Biuro Dobrostanu i Tłumienia Skandali. Nieważne. Wiem, że i tak zrobisz, co trzeba. Jak zawsze, Meena.
Wiadomość...
Meena Evans
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
27 y/o, 170 cm
Awatar użytkownika
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie go
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

meena
No tak, jak zwykle ktoś dorosły musi podjąć decyzję. Przykro mi, ale nie wpuszczę jej bo nie mam czasu na siedzenie pod drzwiami i pilnowanie aby kolejny zabłąkany praktykant przypadkiem nie pomylił drzwi.
Rozumiem, w takim razie decyzja jest bardzo prosta, miłego czytania mejli, polecam zerknąć w spam bo może tam znajduje się jakaś gazetka z perfumami dla kobiet, bo Candy może i ma słodkie imię, ale wcale nie pachnie tak słodko. Powinnam dostać podwyżkę za pracę w niesprzyjających warunkach.
Uważam, że ogólnie powinnam zarabiać więcej bo lista moich obowiązków nigdy nie ma końca.
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
izzy
34 y/o, 182 cm
Awatar użytkownika
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Galen (znów coś chce)
Naprawdę pachniała tak źle? Chyba tracę węch, może to Covid? Powinienem iść do lekarza? Zapiszesz mnie? Do tego, co daje na koniec lizaki i naklejkę dzielny pacjent. A może to ten piątkowy nastrój i kilka kieliszków whisky z lodem sprawiły, że miałem węchowe omamy?
Wiem, że powinnaś zarabiać więcej, mieć własny gabinet na przeciwko mojego i wygodniejszy fotel. Ale wtedy musiałbym przyznać, że Northex działa tylko dzięki Tobie.
A to już byłby prawdziwy skandal, Meena. Nie wiem jak dział PR by sobie z tym poradził?
Tylko błagam – odpiszę na maile, a ty mi dzisiaj (znowu) pomóż. Mam zebranie i nie wiem, gdzie ono jest...
Wiadomość...
Meena Evans
For good luck!
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
27 y/o, 170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

meena
Wizyta u lekarza jest punktem obowiązkowym, ale nie u lekarza ogólnego tylko zalecam trochę innego. Dr. Gomez ma czas dzisiaj na 18:30, właśnie patrzę, że posiada bardzo dobre opinie jak na psychiatrę. Umówić?
Nie potrzebuję gabinetu, szczególnie na przeciwko, jestem wystarczająco blisko i bliżej to się chyba już praktycznie nie da. Owszem! Wygodniejszy fotel by się przydał, jak najbardziej. W tej firmie pracują same mądre głowy więc dział PR na pewno dałby sobie z tym radę.
SERIO? NAPRAWDĘ? Może do każdego spotkania powinnam dołączać mapę z dojściem? I orientacyjnymi punktami takimi jak np. kosz na śmieci z lewej strony.
Candy wyszła, poprosiła abyś w wolnej chwili do niej zadzwonił bo tęskni i nie może się doczekać spotkania, w holu pozostawiła po sobie zapach tanich perfum i desperacji.
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
izzy
34 y/o, 182 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Galen (znów coś chce)
Kiedyś spotykałem się z taką Gomez, robiła całkiem dobrą analizę psychologiczną, inne rzeczy też robiła nieźle... Sprawdź ją, jeśli to ta sama, może być na 20.
Zapisałem na tej żółtej karteczce nad biurkiem: Meena potrzebuje nowego fotela. Nie wiem, czy da się namówić też na sesję z masażem w moim mieszkaniu?
Mapy nie trzeba. Po prostu zaznacz na podłodze strzałki jak w Ikei ;)
A Candy… cóż. Zapach desperacji utrzymuje się tu dłużej niż moje zaangażowanie w zebrania.
Wiadomość...
Meena Evans
For good luck!
zgrozo
27 y/o, 170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

meena
Halo, proszę wrócić na ziemie! Jesteśmy w Toronto, realne życie, czyżby za mocno wjechał Lucyfer? Ile razy mam powtarzać, że oglądanie tego głupiego serialu nie przynosi nic konkretnego.
I jak mniemam ten masaż mam zrobić Ci ja?
To może właśnie do Ikei przeniesiemy Twoje biuro? To jest dobry plan!
Boże, widzisz, a nie grzmisz... zebranie jest w sali konferencyjnej, W NASZYM BUDYNKU, piętro niżej, trzeba jechać windą, to taka blaszana puszka. Pomogłam?
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
izzy
34 y/o, 182 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Galen (znów coś chce)
Lucyfer ma styl. Nie odbieraj mi resztek aspiracji. Poza tym nawet sobie nie wyobrażasz ile się można z tego serialu nauczyć. A ty co wałkujesz pewnie Friendsów po raz 125? Trzeba iść z duchem czasu Meena...
Co do masażu – jesteś pewna, że nie miałaś tego w opisie stanowiska? Bo to by tłumaczyło moją konsternację, czuję, że zasługuję. Nawet jeśli tylko mentalnie.
Biuro w Ikei? Świetnie. Tam przynajmniej wszystko ma instrukcję. Nawet ja bym ogarnął. ale wtedy czy Ty byłabyś potrzebna?...
Blaszana puszka, guziki, sala konferencyjna. Kojarzę.
A teraz Ty się skup, czarna teczka na Twoim biurku, zabieram ją na spotkanie, naklejasz na niej żółtą karteczkę, rysujesz na niej mapę do sali, uwzględniasz kosz, łazienkę i wyjście awaryjne. Czy ja tak dużo wymagam?
A tak całkiem serio napisz tam proszę nazwisko tego nudnego gościa, co siedzi po mojej prawej i zawsze tak dużo gada, a ja zawsze zapominam, jak się nazywa. Dzisiaj go zaskoczę. Proszę.
Wiadomość...
Meena Evans
For good luck!
zgrozo
27 y/o, 170 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

meena
Aaaa to od niego masz te wszystkie głupie i denne teksty? Laski serio na takie coś lecą? Co im mówisz? "Jestem kanadyjską wersją Lucyfera" z akcentem? haha. Nie, ja raczej oglądam sposób na morderstwo i prawo i porządek - wiesz, lubię mieć też plan b.
Galen, z przyjemnością zrobię Ci masaż, dzisiaj wieczorem, w Twoim apartamencie. Nawet jeśli trzeba to ubiorę coś seksownego, coś co idealnie pasuje do metalowej rury albo kija bejsbolowego, którym mam zamiar zrobić Ci ten cudowny masaż. Czy może jednak zadzwonić po Candy, Krystal czy inną Jessicę?
Oboje dobrze wiemy, że jestem najważniejszą osobą w Twoim życiu i nie poradzisz sobie bez mojej osoby, chyba, że znajdzie się inna naiwniaka, która będzie ganiać Twoje "przyjaciółki"
Jak z dzieckiem, naprawdę. Dalej nie rozumiem dlaczego nie potrafisz zapamiętać imienia gościa, który pracuje w tej firmie zdecydowanie dłużej niż ja. CHRIS NAZYWA SIĘ CHRIS. Prawie jak Christina Aguilera, teraz zapamiętasz?
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
izzy
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”