ODPOWIEDZ
33 y/o, 170 cm
rzecznik prasowy w Toronto City Hall
Awatar użytkownika
Rzeczniczka prasowa w ratuszu miejskim, kiedyś marząca o tym by mieszkać w Europie ale życie miało dla niej inne plany. Nie ma szczęścia również jeśli chodzi o sprawy sercowe. Choć wciąż jest mężatką, to jej małżeństwo przechodzi przez bardzo burzliwy okres.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Rebekah Wilson-Duval
Rzeczniczka prasowa w ratuszu miejskim, kiedyś marząca o tym by mieszkać w Europie ale życie miało dla niej inne plany. Nie ma szczęścia również jeśli chodzi o sprawy sercowe. Choć wciąż jest mężatką, to jej małżeństwo przechodzi przez bardzo burzliwy okres.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
bochenek
Nic co ludzkie nie jest mi obce
33 y/o, 168 cm
odziedziczyła udziały w koncernie mediowym, śpi na pieniądzach
Awatar użytkownika
There's something in the shadows, it finds you in a cold room. The silhouette against the wall lit up by the white moon. We'll out run the waking dawn, you can see the faces, you don't know their thoughts.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

:hejo:
Nasze Panie są do siebie bardzo podobne, więc to się może skończyć albo solidną przyjaźnią, albo ognistą niechęcią. Masz ochotę na coś z powyższych? <3
Rebekah Wilson-Duval
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
33 y/o, 170 cm
rzecznik prasowy w Toronto City Hall
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Sophia Desrochers pisze: pt lip 11, 2025 12:53 pm :hejo:
Nasze Panie są do siebie bardzo podobne, więc to się może skończyć albo solidną przyjaźnią, albo ognistą niechęcią. Masz ochotę na coś z powyższych? <3
@Rebekah Wilson-Duval
Heej :hejo: Sophia Desrochers Zdecydowanie widzę tutaj solidną przyjaźń, nawet jeśli początki mogły być trudne. Ostatecznie udało im się dogadać pomimo tego, że są podobne do siebie :lol:
bochenek
Nic co ludzkie nie jest mi obce
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”