ODPOWIEDZ
27 y/o, 183 cm
Robotnik budowlany Ledcor Ltd
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Azriel Serrano
27-letni budowlaniec, który poświęca wszystko dla swoich małych księżniczek - sióstr. Trudny typ, który próbuje znaleźć swoje miejsce w tym świecie.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
pipi piegus
26 y/o, 161 cm
Fotomodelka IMG Models
Awatar użytkownika
"Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."

Terry Pratchett, Trzy wiedźmy
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiOna/Jej
postać
autor

Przycupnę tu cichutko i bardzo bym prosiła o ciepłe przyjęcie. Asterin przyda się taki przystojny przyjaciel <3

A i Luna nie będzie obojętna :)

Azriel Serrano
Luna
Wszystko do ustalenia, ale nie lubię pospieszania mnie z postami.
27 y/o, 183 cm
Robotnik budowlany Ledcor Ltd
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Moja Droga Asterin Rose <3

Widzę, że Asterin jest w mieście dopiero od niedawna, więc w sumie mogliby się poznać te kilka miesięcy temu akurat, gdy dziewczyna przyjechała do miasta? Mogłaby go zatrudnić, żeby poprawił pewne niedociągnięcia w jej mieszkaniu po innych budowlańcach.
Azi jest dość trudny z charakteru. Pochodzą de facto z dwóch różnych światów. Trudno więc mi jakoś tu przypasować od razu wielką przyjaźń. Jednak Azi jest dość opiekuńczy i ma słabość do osób w potrzebie. Po przyjeździe Asterin mogłaby być lekko zestresowana i spanikowana tym, że nie wszystko idzie po jej myśli. A mój Pan wtedy wyciągnął w jej stronę pomocną dłoń, bo tym zachowaniem przypominała mu młodsze siostry...
Co ty na to? idziemy w coś w tym stylu?
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
pipi piegus
26 y/o, 161 cm
Fotomodelka IMG Models
Awatar użytkownika
"Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."

Terry Pratchett, Trzy wiedźmy
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiOna/Jej
postać
autor

Azriel Serrano pisze: sob lip 26, 2025 11:27 pm Moja Droga @Asterin Rose <3

Widzę, że Asterin jest w mieście dopiero od niedawna, więc w sumie mogliby się poznać te kilka miesięcy temu akurat, gdy dziewczyna przyjechała do miasta? Mogłaby go zatrudnić, żeby poprawił pewne niedociągnięcia w jej mieszkaniu po innych budowlańcach.
Azi jest dość trudny z charakteru. Pochodzą de facto z dwóch różnych światów. Trudno więc mi jakoś tu przypasować od razu wielką przyjaźń. Jednak Azi jest dość opiekuńczy i ma słabość do osób w potrzebie. Po przyjeździe Asterin mogłaby być lekko zestresowana i spanikowana tym, że nie wszystko idzie po jej myśli. A mój Pan wtedy wyciągnął w jej stronę pomocną dłoń, bo tym zachowaniem przypominała mu młodsze siostry...
Co ty na to? idziemy w coś w tym stylu?
Tak idę w to w ciemno :D Ale żeby nie było, że i Asterin jest łatwa (jak to brzmi XD). Ona ma swój charakterek, w końcu dorastała z braćmi, ale że właśnie miała do towarzystwa miała dwójkę tych panów, to ona z chęcią zawrze taką znajomość. Będzie czuła się trochę jak w domu :)

Azriel Serrano
Luna
Wszystko do ustalenia, ale nie lubię pospieszania mnie z postami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”