-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor

Azriel Serrano
27-letni budowlaniec, który poświęca wszystko dla swoich małych księżniczek - sióstr. Trudny typ, który próbuje znaleźć swoje miejsce w tym świecie.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
pipi piegus
-
"Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."
Terry Pratchett, Trzy wiedźmynieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Przycupnę tu cichutko i bardzo bym prosiła o ciepłe przyjęcie. Asterin przyda się taki przystojny przyjaciel 
A i Luna nie będzie obojętna
Azriel Serrano

A i Luna nie będzie obojętna

Azriel Serrano
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
Moja Droga Asterin Rose 
Widzę, że Asterin jest w mieście dopiero od niedawna, więc w sumie mogliby się poznać te kilka miesięcy temu akurat, gdy dziewczyna przyjechała do miasta? Mogłaby go zatrudnić, żeby poprawił pewne niedociągnięcia w jej mieszkaniu po innych budowlańcach.
Azi jest dość trudny z charakteru. Pochodzą de facto z dwóch różnych światów. Trudno więc mi jakoś tu przypasować od razu wielką przyjaźń. Jednak Azi jest dość opiekuńczy i ma słabość do osób w potrzebie. Po przyjeździe Asterin mogłaby być lekko zestresowana i spanikowana tym, że nie wszystko idzie po jej myśli. A mój Pan wtedy wyciągnął w jej stronę pomocną dłoń, bo tym zachowaniem przypominała mu młodsze siostry...
Co ty na to? idziemy w coś w tym stylu?

Widzę, że Asterin jest w mieście dopiero od niedawna, więc w sumie mogliby się poznać te kilka miesięcy temu akurat, gdy dziewczyna przyjechała do miasta? Mogłaby go zatrudnić, żeby poprawił pewne niedociągnięcia w jej mieszkaniu po innych budowlańcach.
Azi jest dość trudny z charakteru. Pochodzą de facto z dwóch różnych światów. Trudno więc mi jakoś tu przypasować od razu wielką przyjaźń. Jednak Azi jest dość opiekuńczy i ma słabość do osób w potrzebie. Po przyjeździe Asterin mogłaby być lekko zestresowana i spanikowana tym, że nie wszystko idzie po jej myśli. A mój Pan wtedy wyciągnął w jej stronę pomocną dłoń, bo tym zachowaniem przypominała mu młodsze siostry...
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
pipi piegus
-
"Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre."
Terry Pratchett, Trzy wiedźmynieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Tak idę w to w ciemnoAzriel Serrano pisze: sob lip 26, 2025 11:27 pm Moja Droga @Asterin Rose

Azriel Serrano