-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
eli huxley
nigdy nie wiem, co tutaj napisać - polecam kartę, poza tym, wymyślamy i gramy 

imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
man's best friend
-
Życie jest za krótkie na te całe nasze wariactwo…nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejpostaćautor
Ja chcę coś na pewno!
eli huxley
eli huxley
-
zarobiona asystentka, która nie ma życia prywatnego bo ciągle zajmuje się swoim szefem, który kompletnie nie zna życia i przez niego chyba zaraz popadnie w alkoholizm albo skończy w więzieniu za zabicie gonieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
eli huxley ja tutaj wpadam z moją Meeną! Dwa/Trzy lata temu zmarł jej ojciec w wyniku katastrofy budowlanej, nikt nic nie wie, nikt się do tego nie przyznaje i Meena podejrzewa, że ktoś najzwyczajniej w świecie tuszuje sprawę. Do Eliasza mogła dostać kontakt od kogoś znajomego i może się spotkają i popyta go czy coś może słyszał itp?
No i też pojawiam się tutaj z Debs!! Mogą się znać, poznać się mogli kiedy Debs pisała swoją przedostatnią książkę, był tam np. wątek jakiejś sprawy, którą opisywał Eliasz i wypytała go co nieco, a w zamian za to Debbie mogła mu czasem ułatwić dojście gdzieś czy coś
No i też pojawiam się tutaj z Debs!! Mogą się znać, poznać się mogli kiedy Debs pisała swoją przedostatnią książkę, był tam np. wątek jakiejś sprawy, którą opisywał Eliasz i wypytała go co nieco, a w zamian za to Debbie mogła mu czasem ułatwić dojście gdzieś czy coś

-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Devon Maddox, mówisz masz!
Co prawda różnica wieku jest dość spora, jakbym zaproponowała przyjaciół z dzieciństwa, musiałby jej zmieniać pieluchy, co nawet teraz jest dla niego "big no no"
Pomyślałam, że skoro zajmuje się ślubami, mogli poznać się, gdy Eli był zaręczony - nie wiem kiedy to dokładnie było, w każdym razie wtedy wiadomo relacja czysto biznesowa, pojawił się na kilku spotkaniach z narzeczoną, by obgadać szczegóły, wpłacić zaliczki... a potem, jakiś czas później, by wszystko odwołać, ups! (wcześniej myślałam, że raczej miał to gdzieś, ale teraz, dla fabuły, powiedzmy, że nie!) Mogli nawet spotkać się w barze, zażartowała, że topi smutki po uciekającej pannie młodej (muszę doprecyzować ten wątek lol), on się zaśmiał - generalnie, kliknęło! Może są dobrymi znajomymi? A może tak bardzo pomogła mu utopić smutki (wcale nie był smutny, co nie xd), że poszli o krok dalej i następnego dnia szli razem na śniadanie!
Właściwie, nie wiem w którą stronę mogę iść - help me here
A z Debs mogą mieć strikte relacje "coś za coś", aka ręka rękę myje i wiecznie wypominać sobie "pamiętasz, jak pomogłam ci z tym i tym, WISISZ MI, HUXLEY!"

Właściwie, nie wiem w którą stronę mogę iść - help me here

Meena Evans Podoba mi się to! Oba wątku - bo pierwszy bardzo służbowy, podoba mi się, jeśli będzie z tego afera, to może nawet polubi ją na tyle, że zmartwi się nie tylko jako dziennikarz, ale tak po prostu? Z jednej strony będzie chciał ujawnić sprawę, a z drugiej... będzie miał opory, by powiedzieć jej wszystko (powiedzmy, że dowiedział się ZA DUŻO!)Meena Evans pisze: sob lip 12, 2025 3:53 pm @eli huxley ja tutaj wpadam z moją Meeną! Dwa/Trzy lata temu zmarł jej ojciec w wyniku katastrofy budowlanej, nikt nic nie wie, nikt się do tego nie przyznaje i Meena podejrzewa, że ktoś najzwyczajniej w świecie tuszuje sprawę. Do Eliasza mogła dostać kontakt od kogoś znajomego i może się spotkają i popyta go czy coś może słyszał itp?
No i też pojawiam się tutaj z Debs!! Mogą się znać, poznać się mogli kiedy Debs pisała swoją przedostatnią książkę, był tam np. wątek jakiejś sprawy, którą opisywał Eliasz i wypytała go co nieco, a w zamian za to Debbie mogła mu czasem ułatwić dojście gdzieś czy coś![]()
A z Debs mogą mieć strikte relacje "coś za coś", aka ręka rękę myje i wiecznie wypominać sobie "pamiętasz, jak pomogłam ci z tym i tym, WISISZ MI, HUXLEY!"

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
man's best friend
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
Więc jako twoja szefowa wpadam oficjalnie do twoich relacji 
Tylko pamiętaj nie ma pobłażania!
Dawaj razem coś wymyślimy!
eli huxley

Tylko pamiętaj nie ma pobłażania!
Dawaj razem coś wymyślimy!
eli huxley