ODPOWIEDZ
29 y/o, 192 cm
rozgrywający w drużynie koszykarskiej Toronto Raptors
Awatar użytkownika
Koszykarz, który przechodzi ostatnio przez najlepszy okres w swoim życiu. Gra w wymarzonej drużynie, cieszy się sławą i pieniędzmi, a ostatnio sypia z Maddie - siostrą najlepszego przyjaciela.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Zaraz będzie wzór! <3
27 y/o, 0 cm
Adwokat/Radca Prawny Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Witam bff mojego braciszka!

Noah Pritchard
29 y/o, 192 cm
Awatar użytkownika
Koszykarz, który przechodzi ostatnio przez najlepszy okres w swoim życiu. Gra w wymarzonej drużynie, cieszy się sławą i pieniędzmi, a ostatnio sypia z Maddie - siostrą najlepszego przyjaciela.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Addison Lennox hejka <3 jako że prawie jestem waszym bratem, bo tak dużo czasu spędzam z waszą rodziną od zawsze to na pewno świetnie się znamy i chyba jeszcze bardziej lubimy, co? :prlp:
27 y/o, 0 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Noah Pritchard pisze: ndz lip 13, 2025 3:22 am @Addison Lennox hejka <3 jako że prawie jestem waszym bratem, bo tak dużo czasu spędzam z waszą rodziną od zawsze to na pewno świetnie się znamy i chyba jeszcze bardziej lubimy, co? :prlp:
No właśnie tutaj jest ta kwestia ciekawa, bo pomimo to, że często się widywaliśmy/widujemy.
To kwestia jest taka czy się lubimy... Addie jest specyficzna, ma problemy z relacjami z ludźmi...szczególnie z rodziną. Bo w sumie to kwestia wychowania. Była wychowana, żeby być we wszystkim najlepsza, ale właśnie w relacjach z innymi jest trudna. Jest mocno zamknięta w sobie, wyniosła trochę. Z drugiej strony boi się samotności, a i tak myślę, że w przyszłości będzie chciała to zmienić i bardziej otworzyć się na ludzi.

Noah Pritchard
29 y/o, 192 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Addison Lennox no dobra, a gdyby to pociągnąć w taki sposób, że nie potrafiła się czasem dogadać z rodzeństwem, ale mimo to znalazła jakoś wspólny język z Noah, który jej nie oceniał za to jaka jest i czasami starał się pomóc? Wiesz, gdy kłóciła się np. z Kodą to Noah starał się czasem te spory załagodzić? On ogólnie jest wyrozumiały i też ma czasem problemy z relacjami z innymi ludźmi, bo jest otwarty dla tych, których zna.
27 y/o, 0 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

To mogłoby być w sumie spoko i ciekawe, pasuje mi to
Noah Pritchard
29 y/o, 192 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Jak romans Maddie i Noah wyjdzie na jaw to Koda będzie zdenerwowany i rozczarowany przyjacielem, więc Addison Lennox mogłaby mieć odmienne zdanie i nawet to popierać, w końcu są dorośli i to ich sprawa.
27 y/o, 0 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Taak, to będzie ciekawe
Noah Pritchard
ODPOWIEDZ