Q: Jesteś Koreanką?
A: Nie. Dziadkowie ze strony mamy są Tajami, którzy przenieśli się tu nim mama się urodziła. Tata m tajskich i polskich przodków.
Q: Ulubiony/ne gatunek/ki muzyczne?
A: Niemiecki rap, koreański pop i alt-pop indie.
Q: Co robisz w wolnym czasie?
A: Gram na switchu, mam oleda w wersji z The Legend od Zelda Tears of Kingdom. W ogóle jestem fanką serii gier z Zeldy z Breath of the Wild i Skyword Sword na czele. Jestem też fanką Visual Novel. Fotografuję przyrodę, słucham muzyki, chodzę na zakupy. Wiosną, latem i wczesną jesienią pływam na SUPie.
Kolekcjonuje różne zestawy Lego.
Q: Lubiona posać z Kpop Demon?
A: Najbardziej Mira, ale też Boby, Baby Saja.
Q: Golden czy Sopa Pop?
A: Soda Pop.
Q: Ulubiona piosenka?
A: Fancy - Flame of Love.
Q: Plany na przyszłość?
A: Chciałabym być weterynarzem albo fotografką zwierząt.
Q: Masz rodzeństwo?
A: Nie, jestem jedynaczką.
Q: Co robią Twoim rodzice?
A: Mama pracuje w branży muzycznej, jest menadżerką. Tata prowadzi biznes internetowy, sprzedaje ekologiczną chemie gospodarczą
Q: Powiedź o sobie jakąś ciekawostkę.
A: Jestem wcześniakiem, urodziłam się miesiąc przed terminem, gdy rodzice byli na wycieczce śladami przodków taty po Polsce. Ściągnęli wtedy do Katowic tatę mojego taty, bo mówił po polsku i mamę mojej mamy. Tata musiał wracać do pracy gdy skończył mu się urlop.
Q: Ulubione seriale/filmy/anime/animacje?
A: Z seriali My Love Song, Alice in Borderland, Alarm für Cobra 11. Filmy Iron-Man, Gwiezdny Pył. Anime Księżniczka Mononoke, Ruchony zamek Hauru, serie spod znaku Gundama, Susek no Gargantia, Rosen Maiden. Kanon 2006, Clannad. Ogólnie lubię starsze animie niż te wychodzące współcześnie.
Q: Masz ulubioną kuchnię albo potrawę?
A: Chyba nie. Smakuje mi dużo potraw.
Q: Masz chłopaka?
A: Nie.