Zablokowany
17 y/o
For good luck!
164 cm
Pozorowanie nauki w Rverdale Collegiate Institute
Awatar użytkownika
You light my fire
Touch the impulse that burns my chest
What I want to hear is your emotion
Whatever will be, will be, now on the rapids
How are you feeling? My motion.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły w trzeciej osobie
postać
autor

Juditha „Judy” Novakovska
Apasra Lertprasert
homeprofilebiopermits
Obrazek
data i miejsce urodzenia
24.12.2008 I Katowice, Polska
zaimki
żeńskieI
zawód
Pozoruje naukę
miejsce pracy
Rverdale Collegiate Institute
orientacja
Bi or not bi
dzielnica mieszkalna
The Beaches
pobyt w toronto
Prawie całe życie. Wróciła wraz z mamą, gdy wypuścili ją ze szpitala przez urodzenie się jako wcześniak.
umiejętności
Nie najgorszy wokal podczas brania prysznica lub kąpieli. Robi ładne zdjęć. Piszę nie najgorsze wiersze, ale to jest sekret. Robi dobry popcorn bez maszyny do niego. Przyrządza świetne kanapki.
słabości
Matematyka. Zrozumieć, co autor miał na myśli pisząc wiersz lub inny tekst. Gotowanie czegoś innego niż woda w czajniku lub podgrzewanie gotowych dań. Chyba cierpi na bezsenność, bo cieżko jej się zasypia. Płacze przy śmierci ulubionego bohatera nie ważnie ile razy ogląda dany serial/anime/film. Panikuje, gdy coś jej nie wychodzi.
Q&A
Q: Jesteś Koreanką?
A: Nie. Dziadkowie ze strony mamy są Tajami, którzy przenieśli się tu nim mama się urodziła. Tata m tajskich i polskich przodków.
Q: Ulubiony/ne gatunek/ki muzyczne?
A: Niemiecki rap, koreański pop i alt-pop indie.
Q: Co robisz w wolnym czasie?
A: Gram na switchu, mam oleda w wersji z The Legend od Zelda Tears of Kingdom. W ogóle jestem fanką serii gier z Zeldy z Breath of the Wild i Skyword Sword na czele. Jestem też fanką Visual Novel. Fotografuję przyrodę, słucham muzyki, chodzę na zakupy. Wiosną, latem i wczesną jesienią pływam na SUPie.
Kolekcjonuje różne zestawy Lego.
Q: Lubiona posać z Kpop Demon?
A: Najbardziej Mira, ale też Boby, Baby Saja.
Q: Golden czy Sopa Pop?
A: Soda Pop.
Q: Ulubiona piosenka?
A: Fancy - Flame of Love.
Q: Plany na przyszłość?
A: Chciałabym być weterynarzem albo fotografką zwierząt.
Q: Masz rodzeństwo?
A: Nie, jestem jedynaczką.
Q: Co robią Twoim rodzice?
A: Mama pracuje w branży muzycznej, jest menadżerką. Tata prowadzi biznes internetowy, sprzedaje ekologiczną chemie gospodarczą
Q: Powiedź o sobie jakąś ciekawostkę.
A: Jestem wcześniakiem, urodziłam się miesiąc przed terminem, gdy rodzice byli na wycieczce śladami przodków taty po Polsce. Ściągnęli wtedy do Katowic tatę mojego taty, bo mówił po polsku i mamę mojej mamy. Tata musiał wracać do pracy gdy skończył mu się urlop.
Q: Ulubione seriale/filmy/anime/animacje?
A: Z seriali My Love Song, Alice in Borderland, Alarm für Cobra 11. Filmy Iron-Man, Gwiezdny Pył. Anime Księżniczka Mononoke, Ruchony zamek Hauru, serie spod znaku Gundama, Susek no Gargantia, Rosen Maiden. Kanon 2006, Clannad. Ogólnie lubię starsze animie niż te wychodzące współcześnie.
Q: Masz ulubioną kuchnię albo potrawę?
A: Chyba nie. Smakuje mi dużo potraw.
Q: Masz chłopaka?
A: Nie.
zgoda na powielanie imienia
nie
zgoda na powielanie pseudonimu
nie
Zgody MG
poziom ingerencji
niski
zgoda na śmierć postaci
nie
zgoda na trwałe okaleczenie
tnie
zgoda na nieuleczalną chorobę postaci
nie
zgoda na uleczalne urazy postaci
tak
zgoda na utratę majątku postaci
tak
zgoda na utratę posady postaci
nie
Ostatnio zmieniony ndz gru 14, 2025 10:34 am przez Judy Novakovska, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Witamy na forum Judy Novakovska
Dobra wiadomość – Twoja karta postaci została zaakceptowana i możemy powitać Cię po tej stronie kanadyjskiej granicy! Przypominamy, że na rozpoczęcie rozgrywki masz 7 dni! W temacie kto zagra? możesz znaleźć użytkowników, którzy chętnie Ci w tym pomogą. Jednocześnie zachęcamy do założenia relacji, kalendarza i informatora. Powodzenia w Toronto!
Zablokowany

Wróć do „ladies”