ODPOWIEDZ
23 y/o
For good luck!
183 cm
tancerz w The Painted Lady
Awatar użytkownika
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ares
Panie Sinclair
Znaczy, Warren :D
Ja wiem, że jest strasznie zimno na zewnątrz i pewnie ostatnie o czym marzysz to wychodzenie z domu, ale motor mi się zbuntował i trochę utknąłem pod robotą. Byłbyś tak dobry i odwiózłbyś mnie do domu? :x Wiem, że mogę zamówić taxi, ale... pomyślałem, że może zechcesz zrobić jakiś dobry uczynek przed świętami. :brewka:
Wiadomość...
Warren Sinclair
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
54 y/o
For good luck!
188 cm
Właściciel The Spoke Club
Awatar użytkownika
There was a darkness in his eyes that felt cold and foreign, like the gaps between the stars.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Warren
Zimno jest to prawda... a co się stało z motorem?
Daj mi parę minut i będę.
Wiadomość...
Ares Everhart
gall anonim
jak ktoś kieruje moją postacią, sama to potrafię. :)
23 y/o
For good luck!
183 cm
tancerz w The Painted Lady
Awatar użytkownika
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ares
Nie mam pojęcia, ale nie chce odpalić, a męczę się z nim już pół godziny i zamarzam. Może przez mróz coś mu się zablokowało, nie wiem.
Ok, czekam. Dzięki wielkie!
Wiadomość...
Warren Sinclair
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”