ODPOWIEDZ
32 y/o
For good luck!
188 cm
wykładowca University of Toronto
Awatar użytkownika
Oczy przechodniów nocą świecą jak znicze. Koszmar na jawie,bezsenne ulice.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Oswin Bradford
Oświn pochodzi z bardzo wpływowej rodziny, która stroni od skandali. Bradford od dziecka zafascynowany był sztuką. Po ukończeniu Akademii Sztuk Pięknych pracował jako konserwator zabytków i dzieł sztuki, ale przerwał to po tragicznej śmierci narzeczonej i dwa lata temu wrócił do miasta. Następnie rozpoczął pracę jako wykładowca historii sztuki na Uniwersytecie w Toronto.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
gall anonim
31 y/o
For good luck!
170 cm
marszand, art dealer w Maison Aurélien
Awatar użytkownika
You were my town
Now I'm in exile, seeing you out
I think I've seen this film before
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Właściwie to wpadam tutaj z Gigi, bo właściwie wiele ich łączy. Oboje pochodzą z wpływowych trochę snobistycznych rodzin i oboje poszli w sztukę, a do tego są w podobnym wieku. Co prawda poszli w trochę innych kierunkach, ale myślę, że spokojnie na przestrzeni lat ich drogi mogły się przeciąć. Myślę, że to mogła być nawet przyjaźń, może w przeszłości podszyta odrobiną rywalizacji, ale jednak prawdziwa. To nawet Oswin mógł ją trochę przekonać, żeby dała sobie spokój ze studiami prawniczymi i zajęła się tym, co najbardziej kocha. Później ich drogi się rozeszły, ale hej… jesteśmy tutaj i czysta karta!

Oswin Bradford
23 y/o
For good luck!
168 cm
Recepcjonistka w Art Gallery of Ontario
Awatar użytkownika
I'm very very sweet but also very very much psycho <3
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Ja tutaj chętnie zostawię Elisabeth i Ruby do relacji. Ruby również pracuje na uniwersytecie,rzadko
Ją widzieć w ludzkich godzinach jako że ale bo śpi albo siedzi z nosem w laboratorium 🧪 a co do
elisabeth to czekam na odpowiedz ^^
32 y/o
For good luck!
188 cm
wykładowca University of Toronto
Awatar użytkownika
Oczy przechodniów nocą świecą jak znicze. Koszmar na jawie,bezsenne ulice.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Georgina Gardner, myślę, że taka przyjaźń po przejściach, zweryfikowana przez czas będzie tu jak najbardziej na miejscu. Szczególnie, że cała rodzina Oswina, począwszy od rodziców, a skończywszy na siostrze, to osoby ściśle związane z prawem. Tak, więc miałby pewną motywację by odradzać G. pójścia w tym kierunku, który z jego perspektywy przywołuje więcej chłodu i dysfunkcji w życiu niż pożytku. Co więcej Bradford w międzyczasie mierzył się z własną tragedią tj. śmiercią narzeczonej, tak też myślę, że możemy niebawem postawić na jakieś spotkanie naszej dwójki i po długiej rozłące. Tak, by mogli sami zweryfikować ile z ich przyjaźni nie zostało rozmyte przez silnie uderzającą dorosłość.

Elisabeth M. Gilbert to ja w zasadzie widziałabym Ruby jako bardzo dobrą znajomą Oswina. Są w podobnym wieku i myślę, że przydałaby mu się dobra duszyczka ukryta za murami uczelni. W prawdzie zajmują się czymś zupełnie innym, ale mogli wpaść na siebie w kolejce do bufetu i w dywagacji o klopsach z bemaru odnaleźli ni porozumienia *_*
gall anonim
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”