-
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Wisława Szymborska, Nic dwa razy. Wybór wierszy. Nothing Twice. Selected Poemsnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor

Luna Kim
Pięknie śpiewająca osóbka, która kocha modę i wszystkie czynności typowo kobiece. Może pogadać o wszystkich i o wszystkich.
Imię i Nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Ostatnio zmieniony ndz lip 20, 2025 12:04 am przez Luna Kim, łącznie zmieniany 3 razy.
Luna
Do uzgodnienia. Nie lubię, kiedy ktoś pogania mnie w pisaniu postów.
-
Życie jest za krótkie na te całe nasze wariactwo…nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejpostaćautor
-
Wisława Szymborska, Nic dwa razy. Wybór wierszy. Nothing Twice. Selected Poemsnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Jakie ukradłam sama mnie wzięła, ale jak gdzieś tam jesteśmy siostrami, ale pytanie czy się lubimy czy nie? Wpadł mi pomysł, że jednak nie skoro nawet macosze Luna nie ufa. Taki trochę kopciuszek?
Devon Maddox
Devon Maddox
Luna
-
Życie jest za krótkie na te całe nasze wariactwo…nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejpostaćautor
Luna Kim No myślę, że Devon na pewno nie polubi „siostry” jak się o niej dowie
Na razie nie wie o jej istnieniu, nie ma pojęcia nawet, że mama wróciła do miasta.

-
Och to pewnie będzie takie what the hell
Dobra troszkę wrogów mi się przyda, będzie ciekawiej.
Devon Maddox
Devon Maddox
Luna