komentarz od:Giovanni Salvatore, sob sty 10, 2026 10:40 pm
-
I’m not the good guy, remember? I’m the selfish one. I take what I want, I do what I want. I lie, I fall in love with a good girl. I don’t do the right thing. But I have to do the right thing by you.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
She lies like the moon lies, a different face every night, all but one of them false, and the one true face as barren and hard as stone. Why do you believe her?nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Nowy nick nana rockwell
komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 11, 2026 1:42 pm
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Nowy nick Clark Stanwyck
komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 11, 2026 1:45 pm
-
trochę kłamstwa, trochę czaru, ale przede wszystkim dużo słów, a najgorsze jest to, że wszystkie je chciałaś usłyszeć
bez ryzyka nie ma zabawy, a życie to gra, więc zagrajmy, a jak coś się spierdoli, to zawsze można ruszać dalej w świat, bo Toronto to tylko przystanek na drodze do... no właśnie gdzie?
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakie chcesztyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Zwalniany wizerunek: Zac Efron
Nowy wizerunek: Johnny Edlind
Link do rezerwacji: klik
Zdjęcia do karty postaci: klik, klik
komentarz od:Giovanni Salvatore, pn sty 12, 2026 6:34 am
-
It’s no use going back to yesterday, because I was a different person then.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji1os (bio), 3os (reszta)czas narracjiprzeszłypostaćautor
Dzielnica: Greektown
Numer lokum: #11
Mieszkańcy: Zella Gardner
Forma własności: własność
komentarz od:Daphne van Laar, pn sty 12, 2026 12:53 pm
-
Muscle to muscle and toe to toe, the fear has gripped me but here I go, my heart sinks as I jump up, your hand grips hand as my eyes shut
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Nowy nick Jasmine Brooks
komentarz od:Giovanni Salvatore, wt sty 13, 2026 8:26 am
-
„Uciekła z klatki nie biegiem, lecz przypomnieniem sobie, kim była, zanim ją zamknięto.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOna/jejtyp narracji3 osoba, liczba pojedynczaczas narracjiPrzeszłypostaćautor
-
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkidowolnetyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Zwalniany wizerunek: Nicholas Galitzine
Nowy wizerunek: Hudson Williams
Link do rezerwacji: klik
Zdjęcia do karty postaci: klik, klik
komentarz od:Daphne van Laar, śr sty 14, 2026 2:38 pm
-
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkidowolnetyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Proszę o anulowanie, póki co zostaje Nicholas
komentarz od:Daphne van Laar, śr sty 14, 2026 2:38 pm
-
bycie aktorką to jej marzenie, zarabia jako barmanka, a w nosie ma dupków, czasem rzuci się na starszych i dzianych facetów, ostra lasia
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Wizerunek: Ester Expósito
Miejsce pracy: Pinewood Studios / George Restaurant
Posada: początkująca aktorka / barmanka
Pożegnanie: nie mam głowy do tego wszystkiego, więc dla spokoju wolę zostawić jedną postać i chociaż na niej próbować grać, dzięki i sorki.
komentarz od:Giovanni Salvatore, czw sty 15, 2026 12:10 am