ODPOWIEDZ
33 y/o
For good luck!
186 cm
kapitan Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
dancing till i'm dead
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Jax Harrison
cause when you killed me inside that's when I came alive; sprzątam kible na jednostce słuchając lady gagi; zbieram do torebki rozczłonkowane po wypadkach ciała, również słuchając lady gagi (jk, najbardziej przeżywam na defuse meetingach)
Audrey Harrison
siostra, która umie w dinozaury
Ivy Harrison
wip
June Harrison
siostra od kajdanek, ale nie tych puchatych
Teddy Darling
grzeczna koleżanka z pracy; też siostra, bo to taka praca
Riley Davis
mniej grzeczna koleżanka z pracy; też siostra, bo to taka praca
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
Erika Lindberg
była, ale doszła
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
ola
lubię placki
35 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
adwokat / prawnik w sądzie i po za nim
Awatar użytkownika
Melanie chodź silna z zewnątrz, krucha w środku. Waleczna prawniczka, cicha romantyczka, czekająca aż miłość zapuka do jej drzwi.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Jax Harrison

Będę ogniem, a ty wodą gaszącą moje pragnienia? :brewka: :brewka: z cyklu idźmy w romans, sexy strażak to mokry sen każdej dziewczyny, dosłownie każdej. Więc tak jakby może jej pomóc ziścić te marzenia czy obrazy :podrywacz:
Marlen.
zagram wszystko co utrzymuje się w ramach dobrego smaku, bez krzywdzenia dzieci oczywiście!
22 y/o
For good luck!
175 cm
krawcowa - seryjny morderca dom
Awatar użytkownika
„Och, skąd, to kosztuje znacznie więcej niż życie. Mordowanie niewinnych ludzi? Żeby to robić, trzeba poświęcić wszystko, czym się jest.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjiprzeszły
czas narracji3 os.
postać
autor

Smutek ;c Brakuje najwspanialszej siostry w spisie rodzinnym; Też lubię ciała, co prawda muzyka LG nie jest moją bestis do pracy z ciałem ale kto wie, czy nie złapie bakcyla od brata <3
29 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Siema Jax Harrison
Podobno przeciwieństwa się przyciągają, a więc może i nasze duo miało kiedyś jakiś mały epizod? Ona narwana i impulsywna pani policjant, on opanowany strażak - może wyszło kiedyś coś z jego ciekawego?
Pilar raczej nie chodzi na randki, ale może kiedyś była jakaś wyczerpująca akcja w terenie, w której musieli współpracować? Ciężki dzień, po którym finalnie skoczyli na jakiegoś browara, trauma bonding i te sprawy? Może skończyło się to na jakiś jednorazowym numerku w przypływie upojenia alkoholowego?
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”