ODPOWIEDZ
40 y/o
For good luck!
190 cm
pilot w randze kapitana | loty VIP
Awatar użytkownika
some memories never leave your bones. like salt in the sea; they become a part of you.

- and you carry them.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Maverick Cormier
Pilot pracujący dla znanych osobistości, o traumatycznej przeszłości okrytej tajemnicą; oddany mąż i ojciec, miłośnik sportu i kieliszka oraz oddany przyjaciel!
Poszukuję relacji wszelakich; związanych z pracą, jego rodziną, przeszłością (mam kilka ciekawych opcji) oraz życiem codziennym: wspólnych wieczorów przy drinku, wypadów na siłownię i przypadkowych dramatów.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
drama llama
Kopiarstwa i używania AI, o reszcie będę informować w razie potrzeby
28 y/o
Welkom in Canada
161 cm
pogodynka i prezenterka śniadaniówki w cbc toronto
Awatar użytkownika
karierowiczka z przypadku, która wybiła się na nazwisku faceta, który jej mężem był dosłownie przez kilka sekund; zapowiada pogodę i rozprawia na banalne tematy w lokalnej telewizji śniadaniowej
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Cześć, dzień dobry Maverick Cormier! Przyszłam zaproponować ci Bronte, ewentualnie Mindy, choć z tą pierwszą miałabym nawet drobną koncepcję. Rosenthal-Murray ma duszę romantyczki, a poza tym jest zwyczajnie dość kochliwa, a z Mavericka jest jednak naprawdę dobra sztuka, więc jeśli miałaby okazję tych kilka lat temu lecieć w jego locie, na pewno nie umknął jej uwadze jeszcze w tym mundurze! Mogli wpaść na siebie później w jakimś barze, a ona popchnięta zachętami koleżanek na pewno próbowała do niego zagadać iiii tu już są dwa scenariusze - mógł dać jej kosza, tak po prostu, albo pójść w to dalej, co później zakończyło się dość niezręcznie, kiedy po fakcie zorientowała się, że Cormier ma żonę, więc już na starcie stałby się kolejnym dowodem tego, że jej uczuciowo-romansowe wybory zwykle nie są najlepsze :slodziaczek:
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
40 y/o
For good luck!
190 cm
pilot w randze kapitana | loty VIP
Awatar użytkownika
some memories never leave your bones. like salt in the sea; they become a part of you.

- and you carry them.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Bronte Rosenthal-Murray pisze: pt sty 16, 2026 5:05 pm Cześć, dzień dobry @Maverick Cormier! Przyszłam zaproponować ci Bronte, ewentualnie Mindy, choć z tą pierwszą miałabym nawet drobną koncepcję. Rosenthal-Murray ma duszę romantyczki, a poza tym jest zwyczajnie dość kochliwa, a z Mavericka jest jednak naprawdę dobra sztuka, więc jeśli miałaby okazję tych kilka lat temu lecieć w jego locie, na pewno nie umknął jej uwadze jeszcze w tym mundurze! Mogli wpaść na siebie później w jakimś barze, a ona popchnięta zachętami koleżanek na pewno próbowała do niego zagadać iiii tu już są dwa scenariusze - mógł dać jej kosza, tak po prostu, albo pójść w to dalej, co później zakończyło się dość niezręcznie, kiedy po fakcie zorientowała się, że Cormier ma żonę, więc już na starcie stałby się kolejnym dowodem tego, że jej uczuciowo-romansowe wybory zwykle nie są najlepsze :slodziaczek:
Cześć Bronte Rosenthal-Murray ! <3 Koło tak pięknej pani z pewnością nie mógłby przejść obojętnie, lecz dopiero teraz fabularnie rozgrywam romans pozamałżeński (wcześniej dotrzymywał wierności żonie *_* ), także tu nam się trochę komplikuje! Widziałabym to jednak jako relacje „co by było gdyby”; mieliby świetny kontakt i oczywistą chemię, lecz granica nie zostałaby przekroczona chociaż wizja pocałunku jest bardzo kusząca. Nie jestem jeszcze pewna jak rozegrają się moje fabuły i pozostawiam wszelkie opcje otwarte - myślę, że możemy śmiało coś rozegrać i przekonać się jak nam wyjdzie taki slow burn :brewka:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
drama llama
Kopiarstwa i używania AI, o reszcie będę informować w razie potrzeby
28 y/o
Welkom in Canada
161 cm
pogodynka i prezenterka śniadaniówki w cbc toronto
Awatar użytkownika
karierowiczka z przypadku, która wybiła się na nazwisku faceta, który jej mężem był dosłownie przez kilka sekund; zapowiada pogodę i rozprawia na banalne tematy w lokalnej telewizji śniadaniowej
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Maverick Cormier pisze: pt sty 16, 2026 5:39 pm Cześć @Bronte Rosenthal-Murray ! <3 Koło tak pięknej pani z pewnością nie mógłby przejść obojętnie, lecz dopiero teraz fabularnie rozgrywam romans pozamałżeński (wcześniej dotrzymywał wierności żonie *_* ), także tu nam się trochę komplikuje! Widziałabym to jednak jako relacje „co by było gdyby”; mieliby świetny kontakt i oczywistą chemię, lecz granica nie zostałaby przekroczona chociaż wizja pocałunku jest bardzo kusząca. Nie jestem jeszcze pewna jak rozegrają się moje fabuły i pozostawiam wszelkie opcje otwarte - myślę, że możemy śmiało coś rozegrać i przekonać się jak nam wyjdzie taki slow burn :brewka:
O, brzmi to totalnie super, więc jeśli tylko masz ochotę to ja bardzo chętnie to zagram <3
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”