ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

kto zagra?
Masz pomysł na konkretną rozgrywkę, ale nie masz z kim jej zagrać? A może po prostu szukasz kompana do sesji? Cokolwiek by to nie było, w tym temacie możesz wrzucić ogłoszenie o swoich poszukiwaniach osoby do wspólnej gry. Wypełnij poniższy kod i czekaj aż ktoś się zgłosi!

Kod: Zaznacz cały

[b]Kto szuka?[/b] wpisz
[b]Opis:[/b] Jeśli masz jakiś pomysł na rozgrywkę umieść go tutaj. A może szukasz po prostu kogoś do wykonania wyzwań na odznakę?
[b]Status:[/b] aktualne na DD/MM | nieaktualne
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 5 dni będą usuwane.
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
28 y/o
Welkom in Canada
161 cm
pogodynka i prezenterka śniadaniówki w cbc toronto
Awatar użytkownika
karierowiczka z przypadku, która wybiła się na nazwisku faceta, który jej mężem był dosłownie przez kilka sekund; zapowiada pogodę i rozprawia na banalne tematy w lokalnej telewizji śniadaniowej
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Bronte Rosenthal-Murray
Opis: Wykruszył mi się ostatnio jeden z ciekawszych i poważniejszych wątków, więc chętnie przygarnęłabym coś nowego. Fajnie byłoby zahaczyć o jej burzliwą związkowo przeszłość - może jakąś znajomość, która zakończyła się wielką klapą jeszcze przed tym, jak wpakowała się w małżeństwo? Bronte w sumie w dziennikarski półświatek wkupiła się początkowo za sprawą własnego bloga, w którym opisywała to, jak nie należy randkować, więc można byłoby oprzeć się nawet o relację, która powstała za sprawą jej własnego e k s p e r y m e n t u. Nie jest to jednak must have i jestem otwarta na wszelkie propozycje, do których ewentualnie by pasowała. Najchętniej zrobiłabym z tego relację na więcej, niż jedną rozgrywkę, aczkolwiek to najpewniej wyjdzie nam w grze <3
Status: aktualne na 31/01
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
33 y/o
For good luck!
182 cm
tancerz, pan do towarzystwa w The Spoke Club
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Salvador Menendez
Opis: Oddam mojego niegrzecznego chłopca na jakąś niekoniecznie grzeczną sesję :prlp: Możemy pomyśleć o jakiejś odznace, czemu nie. <3
Status: aktualne na 02/02
32 y/o
For good luck!
172 cm
prokurator w Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? Vivienne Morelisse
Opis: Przygarnę cokolwiek na start, na rozruszanie się! Miłe, niemiłe, z potencjałem na dalszą relację, jestem otwarta na propozycje. Obiecuje, że Viv tylko szczeka, ale nie gryzie :lol:
Status: aktualne na 07/02
25 y/o
For good luck!
179 cm
zawodowo pcha się w kłopoty ale nikt mu za to nie płaci
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Dante Levasseur
Opis: Potrzebuję czegoś głupiego. Albo raczej – towarzystwa wystarczająco nierozsądnego (lub nietrzeźwego, różnica nieznaczna...), żeby bez większych oporów dać się w tę głupotę wciągnąć. Może durny zakład, może po prostu wspólna potrzeba oderwania się od szeroko rozumianej normalności, może jeszcze coś innego – da się dogadać.
Ewentualnie coś przeciwnego, czyli równie mile widziany byłby ktoś, komu Dante mógłby skutecznie podnieść trochę ciśnienie. A w tym ma doświadczenie, można mu zaufać...
Status: aktualne na 07/02 | aktualne
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
gall anonim
wszystko przejdzie, w razie czego można się dogadać
29 y/o
For good luck!
162 cm
Barmanka The Beaches Boardwalk
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona
typ narracjityp narracji
czas narracjitrzecioosobowy
postać
autor

Kto szuka? ariadne calloway
Opis: Ariadna jest osobą i do tańca i do różańca, a ja też chętnie zagram cokolwiek, tak na dobry początek! Może być sesja gorzkich żali przy drinku w jej barze, zbieranie złamanego serca i ocieranie łez wylanych pod wpływem zbyt wielu procentów gdzieś w łazience. Może być też coś na wesoło, jestem za wszelkimi głupimi przygodami i nierozsądnymi decyzjami! Polowanie na delfiny na plaży w środku zimy? Dlaczego nie! Możemy stworzyć jakąś dramatyczną sytuację, jak walka o ostatniego pomidora w warzywniaku albo o to, że ktoś komuś nadepnął na stopę w kolejce do drzwi metra. Może kiedyś Riddy coś pożyczyła od Twojej postaci i nie oddała albo może to Ciebie powinna ścigać za jakieś przewinienia z dawnych lat? A może jest szalenie podobna do dziewczyny, która kiedyś podrywała faceta Twojej postaci, doskonale wiedząc, że jest zajęty? Coś na pewno wymyślimy! Moja głowa jest zawsze (a czasami aż za bardzo) pełna pomysłów :podniet:
Status: aktualne na 08/02
gall anonim
28 y/o
For good luck!
196 cm
strażak na zasiłku, student psychologii uniwersytet
Awatar użytkownika
playing with fire, you know you're gonna hurt somebody tonight - and you're out on the wire, you know you're playing with fire
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracji3 osoba
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Kto szuka?
Oleander Everhart — 28 lat, były strażak po wypadku, obecnie student psychologii klinicznej. Introwertyk o miękkim sercu, który udaje, że ma wszystko pod kontrolą (ale - niespodzianka! - nie ma).

Opis:
Szukam partnerów do tak lekkich, jak i cięższych rozgrywek — od zupełnie spontanicznych scen po coś z długim emocjonalnym tłem. Mam kilka otwartych pomysłów, ale chętnie też się dostosuję!

Więc może...
— przypadkowe spotkanie na kampusie (Ollie pracuje na nocne zmiany, bywa niewyspany, rozkojarzony albo zbyt uprzejmy — idealny moment na dziwną rozmowę, potknięcia, kawę o 3 rano i wszystkie nieporozumienia świata);
— randka w ciemno — od wątków czysto romantycznych, po teniezręczne, chaotyczne i cudownie ludzkie. Może ktoś pomyli go z kimś innym? Może Ollie wyśle wiadomość na niewłaściwy numer, i tak się wszystko rozpocznie?
— coś bardziej dramatycznego - na przykład osoba, która kojarzy go z dawnego życia — straży pożarnej, akcji ratowniczych, szpitala. Relacja, która wraca jak echo i nie daje mu odetchnąć.

Lekkie, dramatyczne, humorystyczne — wszystko przyjmę. Piszę raczej dłuższe posty i w tempie umiarkowanym, ale staram się nie zamulać <3

Status: aktualne na 08/02
oleander
z przecinkami przejdzie wszystko
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”