BRADLEY AYERS - starszy, środkowy brat; życie Brada kładzie się cieniem na ich relacje;
EDEN de POESY - nie określiłyby się przyjaciółkami, ale nie są również przypadkowymi osobami; Mavi ma nadzieję, że zazna szczęścia u boku Cema i zostanie jej szwagierką;
EMIR SAYLAN -
DEAN PALMER -Znają się od wielu lat i przez długi czas Mavi była dla Emira jak siostra - w końcu to siostra najlepszego przyjaciela. W młodości mieli swoje momenty, łączyło ich coś wyjątkowego, ale nie przetrwało to próby dystansu. Wciąż są w dobrych stosunkach, nawet jeśli nie rozmawiają tak często, jak kiedyś.

Czytałam kartę i Mav na pewno smuci/ło to co robi Brad
 Czytałam kartę i Mav na pewno smuci/ło to co robi Brad  

Czy jednak jest szansa na cień sympatii?
 Czy jednak jest szansa na cień sympatii? póki Cem za bardzo nie cierpi to myślę, że jest spora szansa na sympatię
  póki Cem za bardzo nie cierpi to myślę, że jest spora szansa na sympatię 
 więc może bezpieczniej będzie, jeśli uznamy, że dziewczyny się lubią ale tak ... w miarę rozsądku? żeby nie było, że wpadają sobie w ramiona ale bardzo chętnie ze sobą porozmawiają jak już gdzieś na siebie wpadną?
 więc może bezpieczniej będzie, jeśli uznamy, że dziewczyny się lubią ale tak ... w miarę rozsądku? żeby nie było, że wpadają sobie w ramiona ale bardzo chętnie ze sobą porozmawiają jak już gdzieś na siebie wpadną? Możemy nawet wkrótce machnąć jakiś wąteczek!
 Możemy nawet wkrótce machnąć jakiś wąteczek!