ODPOWIEDZ
30 y/o, 172 cm
psycholog kliniczny w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
empatyczna i wrażliwa, nie mająca szczęścia w związkach
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

Mavi
Szukam dla Mav wszelkich relacji na krótkie i dalekosiężne gry - przyjaźnie, wrogość, ex-ów, mogą też dotyczyć pracy. Na pewno coś dogadamy! :prlp:
CEM AYERS - starszy brat; Mav jest największą fanką i kibicuje jego karierze;

BRADLEY AYERS - starszy, środkowy brat; życie Brada kładzie się cieniem na ich relacje;

EDEN de POESY - nie określiłyby się przyjaciółkami, ale nie są również przypadkowymi osobami; Mavi ma nadzieję, że zazna szczęścia u boku Cema i zostanie jej szwagierką;

EMIR SAYLAN -
Znają się od wielu lat i przez długi czas Mavi była dla Emira jak siostra - w końcu to siostra najlepszego przyjaciela. W młodości mieli swoje momenty, łączyło ich coś wyjątkowego, ale nie przetrwało to próby dystansu. Wciąż są w dobrych stosunkach, nawet jeśli nie rozmawiają tak często, jak kiedyś.
DEAN PALMER -
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2025 10:49 pm przez Mavi Ayers, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
pepsi cola
ścian tekstu, bo męczą oczy || błędów logicznych || ignorowania czynności postaci || narzucania reakcji/zachowania
34 y/o, 190 cm
Bramkarz w klubie nocnym The Fifth Social Club - klub nocny
Awatar użytkownika
Zagubiony gdzieś we mgle własnych wspomnień
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Matko. Mamy siostrę! Czemu mnie to ominęło?

Mavi Ayers
nic
Zagram wszystko
30 y/o, 172 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

Bradley Ayers pisze: sob lip 19, 2025 11:13 pm Matko. Mamy siostrę! Czemu mnie to ominęło?

@Mavi Ayers
Siostra niespodzianka :brewka: Czytałam kartę i Mav na pewno smuci/ło to co robi Brad :ryk:
Obrazek
pepsi cola
ścian tekstu, bo męczą oczy || błędów logicznych || ignorowania czynności postaci || narzucania reakcji/zachowania
33 y/o, 165 cm
autorka kryminałów na własny rachunek
Awatar użytkownika
Wychowała się w cieniu ortodoksyjnych murów, gdzie cisza była językiem, a świat – zakazanym snem. Uciekła w słowa, które stały się jej wolnością i bronią, pisząc książkę, w której zakodowała własne dzieciństwo.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Mavi Ayers to ja zwodzę Twojego brata. :cenzurowicz: Czy jednak jest szansa na cień sympatii?
nocna
a niech każdy gra (i żyje) jak mu się podoba, zdrówko!
30 y/o, 172 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

eden de poesy pisze: śr lip 23, 2025 8:04 pm @Mavi Ayers to ja zwodzę Twojego brata. :cenzurowicz: Czy jednak jest szansa na cień sympatii?
chętnie posłucham o tym więcej :podniet: póki Cem za bardzo nie cierpi to myślę, że jest spora szansa na sympatię :lol:
Obrazek
pepsi cola
33 y/o, 165 cm
autorka kryminałów na własny rachunek
Awatar użytkownika
Wychowała się w cieniu ortodoksyjnych murów, gdzie cisza była językiem, a świat – zakazanym snem. Uciekła w słowa, które stały się jej wolnością i bronią, pisząc książkę, w której zakodowała własne dzieciństwo.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Mavi Ayers z tym cierpień to wiesz, tak różnie :roll: więc może bezpieczniej będzie, jeśli uznamy, że dziewczyny się lubią ale tak ... w miarę rozsądku? żeby nie było, że wpadają sobie w ramiona ale bardzo chętnie ze sobą porozmawiają jak już gdzieś na siebie wpadną?
nocna
a niech każdy gra (i żyje) jak mu się podoba, zdrówko!
30 y/o, 172 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

eden de poesy pisze: czw lip 24, 2025 7:18 am @Mavi Ayers z tym cierpień to wiesz, tak różnie :roll: więc może bezpieczniej będzie, jeśli uznamy, że dziewczyny się lubią ale tak ... w miarę rozsądku? żeby nie było, że wpadają sobie w ramiona ale bardzo chętnie ze sobą porozmawiają jak już gdzieś na siebie wpadną?
Jasne! Nie ma sprawy *_* Możemy nawet wkrótce machnąć jakiś wąteczek!
Obrazek
pepsi cola
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”