27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
I'd sell my soul to have a taste of a magnificent life that's all mine
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
no wiesz, jak wróciłam z Bali to moje mieszkanie było zalane i robotnicy już trzy miesiące się migają :c możesz na to zerknąć, jeżeli akurat będziesz miał chwilkę, docenię to bardzo! Z Billym nie mieszka nam się źle, szczególnie kiedy już rozmawiamy normalnie 🙃 poza tym on ciągle podróżuje... Ale wiesz, on ma te swoje dziewczyny…
Galen, a czy ty z nią rozmawiałeś o jej obowiązkach? Za co ty jej płacisz? Za malowanie paznokci!? Ja bym ją wzięła na rozmowę i dała jej tydzień na poprawienie się. Przecież tłumy dziewczyn chciałyby mieć jej pracę
Nie chce ci za dużo spoilerowac, ale myślę że mój programowy Match chyba wkręcił się na maksa, więc mzoe są jakieś pierwsze motylki... Ja nie wiem, narazie podchodzę do tego luźno, rozumiesz 😊

Galen w tobie akurat bardzo łatwo się zakochać 🥰 moim zdaniem trudniejsze jest co innego 🙄 pomyślałam, że gdybyś TY był w tym programie to najpewniej byś miał największe powodzenie. Może dobrze, że nikt o tobie jednak nie wie 🤭
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
peach
Rozpadania się na miliony kawałeczków
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

galen ❤️
zerknę, wyślij mi adres, jutro tam zajrzę 😉
a co z tymi dziewczynami jest nie tak?
no właśnie... ja nie umiem zwalniać ludzi peach, a jako moją sekretarkę to jednak ja powinienem ją zwolnić
jeszcze ją zapisałem na kurs z ekspresu do kawy, może to ogarnie
to jak gość się tak wkręcił...
ale ja w sumie lubię rywalizację
może powinienem iść do takiego programu 😛
powiedz to moim poprzednim dziewczynom... narzeczonej
co jest trudniejsze?
to pomyśl też czasem o mnie... między randkami motylkami ❤️
Wiadomość...
Peach J. Pepper
zgrozo
stania w miejscu; nudnego, miłego życia; postów z czata
ODPOWIEDZ