John Fogarty
-
Let me hold your hand and dance 'round and 'round the flames in front of us, dust to dust.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Stevie
Śpisz?
Mam nadzieję, że nie, bo wpadła nam właśnie na skrzynkę propozycja nie do odrzucenia. Gość chce wynająć całą salę na zaręczyny, bo poznali się z dziewczyną właśnie u nas w restauracji.
To na swój sposób urocze.
Ale zależy mu na terminie i jest gotowy zapłacić naprawdę sporo! Wchodzisz w to?
Jest tylko jeden, malutki, tyci haczyk...
Wiadomość...
John Fogarty
ness
Nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy.
-
szybciej ugotuje Ci obiad albo naprawi coś w domu niż powie, że ma do ciebie jakikolwiek pozytywny stosuneknieobecnośćniewątki 18+takzaimkijej/onapostaćautor

John
to pytanie retoryczne?
mam wrażenie, że i tak nie mam wyboru
mam mu zagrać na skrzypcach?
wykonać taniec brzucha w trakcie?
Wiadomość...
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
umpa lumpa
-
Let me hold your hand and dance 'round and 'round the flames in front of us, dust to dust.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Stevie
Chce wynająć restaurację we wtorek, więc musiałbyś poświęcić dzień wolny.
I pewnie nikomu z kuchni nie będzie to pasować w grafiku, ale w razie czego umiem równo kroić i sam wiesz, że ogarniam pyszne deserki.
Więc rozumiem, że pewnie wolałbyś już ten taniec brzucha niż mnie w swojej kuchni :')
Ale płaci 10 tysięcy za wieczór, więc decyzja należy do ciebie.
Wiadomość...
John Fogarty
ness
-
szybciej ugotuje Ci obiad albo naprawi coś w domu niż powie, że ma do ciebie jakikolwiek pozytywny stosuneknieobecnośćniewątki 18+takzaimkijej/onapostaćautor

John
10k to uczciwa cena za oglądanie, jak masakrujesz cebulę
Dawno nie byłem w kinie na żadnym horrorze
ale może na wszelki wypadek wykupię jakieś dodatkowe ubezpieczenie
Niech stracę. Powiedz tylko, o której mam się pojawić, żeby zdążyć ukryć wszystkie noże i zamienić na plastikowe.
i czy umawiałaś się z nim na jakieś indywidualne menu?
Wiadomość...
umpa lumpa
-
Stevie
To już zakrawa o zniesławienie, ale dobrze, wchodzisz mi na ambicje, więc możesz się spodziewać tak równo pokrojonych kawałków, jakich w życiu nie widziałeś. I nie płaczę nad cebulą.
Podeślę ci co wybrał z menu:
{załącznik}
Bądź o 17, oni przyjdą na 18. Ja będę od 13 dekorować salę.
Pomyślałam, że możemy im też sprawić niespodziankę, bo poznali się u nas w zeszłym roku i od tego momentu zmieniła się przecież karta deserów. Może czas na Limoncello Tiramisu: Wielki Powrót?
Wiadomość...
John Fogarty
ness
-

John
Mam nadzieję.
Jak odróżnisz tnącą stronę noża to może Ci dam nawet fartuch z napisem „praktykant”
Ok. Będę.
Zajadę po limonki. Nie wiem czy jeszcze coś zostało
Miłego dmuchania balonów. Tylko nie zemdlej
Wiadomość...
umpa lumpa
-
Stevie
A jaką nagrodę przewidujesz za to, że makaron będzie idealnie al dente?
Kup, bo faktycznie nie ma.
Dmuchania? Myślisz, że ta girlanda z ostatnich urodzin Ruby też była dmuchana? Dwa słowa: pompka elektryczna.
Zdążę napompować setkę i jeszcze rozwiesić światełka. A jak dołożę świece to myślisz, że będzie romantycznie czy już tandetnie?
Wiadomość...
John Fogarty
ness
-

John
Jeszcze nie wiem czy jesteś gotowa na makaron. To wymaga wyczucia, precyzji… j znajomości zegarka
Za al dente mogę popilnować kiedyś Ruby
A co do świec — jeśli nie wywołają alarmu przeciwpożarowego, to może być romantycznie.
Tylko nie puszczaj Andrea Boacelli jak masz w zwyczaju
Wiadomość...
umpa lumpa
-
Stevie
Wyzwanie przyjęte, trzymam cię za słowo!
Jak schowam te świece w wysokich wazonach to raczej nie spłoniemy.
Andrea jest na pogrzeby i rozwody, time to say goodbye! Nie pytaj skąd wiem.
Napisz mi jakie piosenki kojarzą ci się z twoim małżeństwem, ja dodam te, które kojarzą się z moim i będziemy mieli listę tych, których NIE puszczać we wtorek

Wiadomość...
John Fogarty
ness
-

John
Robisz to na własną odpowiedzialność.
Pamiętaj, że jestem beznadziejną niańką
Nie brzmisz jakbyś była przekonana o braku pożaru.
Z tym do mojej byłej.
chociaż ona pewnie też probowała wymazać z pamięci wszystko co jej soę ze mną kojrzyło
Wiadomość...
umpa lumpa