55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Nie chce mówić, że na pewno tak myśli, bo nie siedzę w jego głowie, ale myślę że mógł tak pomyśleć. Ale pamiętaj, że filtruję to przez mój rozchwiany mózg, więc nie bierz tego za pewnik.
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
52 y/o
Enjoy the simplest things
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Jego mózg też jest rozchwiany. Mój też.
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
No tak.. Ale i tak nie mogę mieć pewności, że tak pomyślał. Ale myślę, że mógłby uznać, że twoje "tak" padło na odczepnego, skoro najpierw przedstawiłeś wątpliwości.
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
52 y/o
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Jutro z nim porozmawiam.
Dziękuję, Sal
A może chciałbyś mnie tu kiedyś odwiedzić...? Z mężem, oczywiście, jeśli i on będzie chciał
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
> Wielbię dramy :D > Lubię grać na ostro ;) Uszkodzenia fizyczne i psychiczne na propsie > Nie lubię typowo bekowych sesji (raz na jakiś czas mogę taką zagrać i dobrze się bawić, ale nie ciągle). Poza tym gram wszystko > Nie kieruj moją postacią. Jeśli potrzebujesz jakiegoś jej zachowania do posta - zapytaj
55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Nie masz mi za co dziękować, głupku. Ale tak, pogadaj z nim; jeśli okaże się, że w jakiś sposób pomogłem, to dobrze, chociaż bardziej się ucieszę, jeśli to z mojej strony okaże się tylko gdybaniem na wyrost.
Chętnie Cię odwiedzę, tak. Co do Sergio - pogadam z nim, jak wróci. Jeśli nie będzie mógł się wyrwać na weekend do Włoch, to wpadnę sam. A jak się czujesz? Tak ogólnie?
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
52 y/o
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Śpiewająco! :happy:
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Głupek.
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
52 y/o
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Nie spodziewałeś się chyba, że będę jak jakiś staruszek mówił, co mnie boli, gdzie strzyka i jaka była kupka tego ranka, nie? ;)
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
55 y/o
NARRATORSKI PIESEK
178 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Salazar
Nie. Ale liczyłem chociaż na to, że powiesz mi jak się czujesz z tymi oświadczynami i z naszą rozmową. Ale nie musisz. ;) Śpij, brat. Dam znać, kiedy będę mógł przyjechać.
Wiadomość...
Santiago de la Serna
palermo
52 y/o
182 cm
złodziej bankowy
Awatar użytkownika
Sk*wiel, jakich mało
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Tiago
Z rozmową znacznie lepiej. Przedtem miałem wrażenie, że stracę brata. Z oświadczynami - coeszę się i jednocześnie martwię
Wiadomość...
Salazar Martinez
call me by my name
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”