ODPOWIEDZ
25 y/o, 185 cm
hokeista | Toronto Maple Leafs // trener personalny | CrosFit Toronto
Awatar użytkownika
this is what you asked for,
heavy is the crown
fire in the sunrise,
ashes raining down
try to hold it in, but
it keeps bleedin' out
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

monty royce
obrońca w toronto maple leafs, trener personalny, dietetyk, a do tego były wybitny skrzypek, który do siedemnastego roku życia (od ósmego) jeździł po konkursach i zdobywał kolejne nagrody, a kiedyś nawet grał pierwsze skrzypce
Leia Royce
najsłodsza młodsza siostra, co faktycznie łączą ich te więzy krwi, bo rodzice ci sami; chociaż czasem lubi jej dokuczyć, to przecież martwi się o nią bardziej, niż o samego siebie!
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
sasa (zimny_lechoslaw)
kierowania moją postacią, nagłego czytania w myślach i odpowiadania na nie w ramach normalnej wypowiedzi, spłaszczania charakteru, negowania odczuć; tak to możemy lecieć we wszystko praktycznie
27 y/o, 170 cm
part-time felietonistka, full-time koordynatorka projektów w NGO
Awatar użytkownika
I could blame the Gemini moon, but really, I should just be better to you.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

boże, Monty Royce, ale ty masz szczęście, że możesz nosić nazwisko naszego starego :lol: tak zupełnie serio, to nasze postacie - pomimo tego, że mają jakieś tam wspólne więzy krwi - nie spędzały razem świąt, ani wakacji, ani w ogóle niczego, bo Mira nie tylko stroni od spotkań rodzinnych, ale przede wszystkim kompletnie nie utożsamia się ze swoim ojcem, co z kolei nie znaczy, że ma w nosie rodzeństwo, więc może z własnej inicjatywy, a może całkiem niedawno dzięki temu, że oboje mają świetne relacje z Leią, mogli zbudować jakieś solidne podstawy do bycia dobrym rodzeństwem.
Stefi
dużo przemocy mnie triggeruje, brak interpunkcji również, złoszczę się jak ktoś mnie pośpiesza z postami albo jak czyta mojej postaci w myślach
ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje”