ODPOWIEDZ
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
I'd sell my soul to have a taste of a magnificent life that's all mine
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
babe, chyba ci się pomyliło słonko, bo dodałaś mnie do konwersacji z tą dziewczyną Madoxa
Wiadomość...
Rosario M. Vargas-Martinez
peach
Rozpadania się na miliony kawałeczków
35 y/o
For good luck!
168 cm
lekarz psychiatra | prywatna praktyka + konsultacje w CAMH
Awatar użytkownika
Ty powiesz o niej - wariatka.
Ona o tobie - zaburzenia lękowe z napadami paniki, osobowość borderline w fazie dekompensacji, epizod depresyjny z cechami impulsywności i mechanizmy obronne na poziomie zaprzeczenia.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
a to nie lubicie się picz?
znacie się?
przecież jesteście sąsiadkami
no i ty też jesteś przyjaciółką madoxa
wyzywałaś Latynosów?
ja już nic nie rozumiem : c
Wiadomość...
Peach J. Pepper
zgrozo
nie generuj mi postów ok?
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
no tak pokłóciliśmy się i widzę że jej nagadał jakiś farmazonów. Ona to już ma pewnie jedną opinię o mnie, a nie chce ci robić przykrości i jej tam odpowiadać bo mogłabym być chamska ❤️
omggg ale ważniejsze jest to, z ejestes w ciąży??? Omg super?! Na kiedy masz termin? Już znasz płeć?!!

Wiadomość...
peach
35 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
Ona o tobie - zaburzenia lękowe z napadami paniki, osobowość borderline w fazie dekompensacji, epizod depresyjny z cechami impulsywności i mechanizmy obronne na poziomie zaprzeczenia.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
a o co się pokłóciliście? Z madoxem?
a to dopiero na wrzesień. Powiem Ci picz, że mam w kopercie płeć, ale jeszcze nie otworzyliśmy, chce riczowi zrobić niespodziankę 🎉
Wiadomość...
Peach J. Pepper
zgrozo
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
oh powiem ci kochana że ja nie wiem o co, w sensie powiedziałam mu że odkąd ma tą dziewczynę to olewa swoich przyjaciół, do mnie to trzy miesiące się nie odzywał. No i się zaczął zachowywać agresywnie, to mu też odpowiedziałam, jakieś tam słowa niemiłe poszły, a ten nagle mnie z domu wyjebal
ale słodko ❤️🥰 cieszysz się???

Wiadomość...
peach
35 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
ech, bo wiesz bejbi latynosi to są tacy narwani trochę, to jest uwarunkowane genetycznie, na przykład moi pacjenci w puerto rico, to ja czasem muszę ich wywalać z gabinetu bo tak się awanturują, a w kanadzie raz facet do mnie powiedział, że gówno się znam i mnie pół godziny potem przepraszał, to jest różnica temperamentów
ale madox to tak naprawdę jest dobry człowiek, jak ona nas przyjął pod dach i gabe pijaczkę, ja nie wiem picz, ale nie powinniście się kłócić, bo oboje jesteście przecież dobrzy, tylko trochę pogubieni... ale ja wam przecież zniżki dam na terapie, u mnie drzwi dla przyjaciół i rodziny zawsze są otwarte corazon <3
cieszę, ale boję też... bo już mi brzuch znać i nie wiem jak to będzie z moją praca i z ricza, a on nawet nie ma wizy, to wszystko jest stresujące, ale może teraz na tym rejsie sobie trochę odetchnę
Wiadomość...
Peach J. Pepper
zgrozo
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
nom wiem, jak mnie przeprosi to myślę że mu wybaczę, bo wiadomo że my się tyle już lat znamy ze to jest nienormalne jak nie możemy gadać :( Ale wiesz on mnie poblokowal WSZĘDZIE, więc najwyraźniej wcale nie chce mieć już ze mną nic wspólnego
ah bejba, nie przejmuj się, przecież będzie dobrze!!! A co z waszymi pracami? Jezu może zostaniesz influencerka??? Wiesz jak dużo można zrobić contentu na dzieckowych rzeczach? A gdzie wy mieszkacie? Może chcecie się wyprowadzić do mnie do mieszkanka, bo stoi puste? Ja chyba zostanę narazie u Williama, bo trochę się przyzwyczaiłam do mieszkania z kimś 🥰

Wiadomość...
peach
35 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
oj picz... wiesz jak jest z chłopami, on pewnie pierwszy ręki nie wyciągnie bo męska duma, to nie są proste rzeczy, wiesz ile razy w gabinecie miała takie pary, co jak się chłop zawziął, to żadne argumenty nie działały, a jak ja im wtedy, że powinni się rozstać, to co i płacz i przepraszanie na kolanach... to są z życia wzięte przykłady skarbie
a wiesz... madox to chyba nie za bardzo umie korzystać z social mediów, co go dodam to on kasuje, a potem ja mu mówię, że skasował a on dodaje, no cieżki typ, a taki eric to mu raz w tygodniu musi kompa czyścić z wirusów, tak mi ricz mówił, zebym nic nie kupowała z laptopa madoxa, bo nam kartę oskubią
no mnie to chcieli na wyłaczność, ale teraz o ten urlop macierzyński to nie wiem, czy jeszcze będą chcieli w tej klinice, może będe musiała u siebie pacjentów przyjmować? a ricz to nic nie ma wciąż i ostatnio z nim chodziłam po miescie i pytaliśmy się w restauracjach, ale nic nie znalazł, a mieszkamy u madoxa przecież, pokazywałam ci nasz pokój, no niby fajnie jest, możemy sobie zawsze zrobić podwójną randkę, ale nie wiem jak to będzie z dzieckiem, i teraz jeszcze taka gaba pijaczka, kuzynka ricza i madoxa zalega na kanapie, pełna chata
Wiadomość...
Peach J. Pepper
zgrozo
27 y/o
PEACHY PEACH
178 cm
Influencerka Internet
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Picz
no dobrze kochanie, ale nie ja jestem jakaś jego dziewczyną. No jak nie chce ze mną się już przyjaźnić to TRUDNO, zresztą serio zero mam komentarza do tego, że jemu się wydaje, że ja obraziłam wszystkich latynosów :// tak jakby on nigdy niczego w złości głupiego nie palnął
omg no jak on jest private chef to mógłby też zacząć dla gwiazd gotować a nie się prosić do jakiś restauracji

Wiadomość...
peach
35 y/o
For good luck!
168 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkijakie chcesz
czas narracjiprzeszły
postać
autor

roska
myślę, że się pogodzicie peach, tylko może jeszcze potrzebujecie trochę czasu
bo skoro przyjaźnicie się od lat, to nie możecie tak tego zostawić, głupio by było przez jakąś kłótnię tracić przyjaciela
każdy coś czasem powie w złości, wiesz ile razy ja ricza matke wyzywałam? a potem ona umarła i trochę żałowałam, no bo jednak moje koleżanki w puerto rico to mają dobry kontakt z teściami
ale my nie znamy żadnych gwiazd, tylko ciebie
Wiadomość...
Peach J. Pepper
zgrozo
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”