24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
właścicielka sali bankietowej Guild Inn Estate
Awatar użytkownika
With or without you
I'm torn between a deeper desire
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Sher
CO JA MAM CI POWIEDZIEĆ... Tak po prostu wyszło. Bez żadnych wiesz, pytań, czy zbędnych deklaracji
w sumie to jedyne co sie zmieniło to to, że ze sobą sypiamy 🙈
wcześniej już i tak byliśmy blisko, więc to chyba była... po prostu kwestia czasu ❤️
Jest grzeczny? Jest niegrzeczny? :brewka:
ZALEŻY O CO PYTASZ I CO CHCESZ WIEDZIEĆ
Tak. Jest z czego <3 Tylko muszę się jeszcze pozbyć Olivera... Bo niby już od dawna nie jesteśmy razem, ale widzę jego wpływ na obecną relację. Męczące ;x
Wiadomość...
Jamie Park
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
30 y/o
SPRING TIME
157 cm
kręcę lody i piekę w Kitten and the Bear
Awatar użytkownika
„Miłość jest trochę jak dobre ciasto — trzeba cierpliwości, odwagi i kogoś, z kim można podzielić ostatni kawałek.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjiTrzecia osoba
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

Cooks
Tak jest, chyba najlepiej. Chociaż, ja się z Mikiem przejechałam ;)
Jesteście za młodzi na seks! :wtulacz:
Hehe, lepiej żebym nie wiedziała. Tylko czy dobrze Cię traktuje, otwiera drzwi, odsuwa krzesło i takie tam. Mam do tego słabość ;)
<3
Dejm! Mogę jakoś pomóc? Jaki wpływ?
Wiadomość...
Shereen Winfield
Żejmi
znęcania się i bezsensownej przemocy, przejmowania kontroli nad postacią.
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Sher
Sytuacja z Mikiem nie powinna mieć miejsca. Ja tego nie pojmuje
Obrazek
Jesteście za młodzi na seks! :wtulacz:
JAK TO. W takim razie kiedy jest dobry wiek na takie rzeczy? : /
Tak, otwiera mi drzwi i jest naprawdę kochany. Dobrze go wychowałaś <3
Dejm! Mogę jakoś pomóc? Jaki wpływ?
i widzisz, tutaj się robi problem... bo mam wrażenie, że trochę się jednak dystansuje... W sensie Eric jest taki otwarty emocjonalnie i kochany, a ja mam problem, żeby mu np. powiedzieć, że go kocham 🙈 a przecież jest dla mnie ważny
Wiadomość...
Jamie Park
Blueberry/Kasia
Nie lubię postów napisanych przez AI. Czytania w myślach mojej postaci i oczywiście klasyczek największy: utożsamiania postaci z autorem. To dwa oddzielne byty :/
30 y/o
SPRING TIME
157 cm
Awatar użytkownika
„Miłość jest trochę jak dobre ciasto — trzeba cierpliwości, odwagi i kogoś, z kim można podzielić ostatni kawałek.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Cooks
Sytuacja z Mikiem nie powinna mieć miejsca. Ja tego nie pojmuje
Czasem tak jest, że coś może być prawdziwe, ale nie do dźwignięcia.
Z resztą co ja tam wiem... Właśnie pakuję się, żeby wyprowadzić się z opłaconego hotelu i wprowadzić się do faceta, którego poznałam po pijaku.
Sama się prosiłam o takiego Mike'a ;)
i widzisz, tutaj się robi problem... bo mam wrażenie, że trochę się jednak dystansuje... W sensie Eric jest taki otwarty emocjonalnie i kochany, a ja mam problem, żeby mu np. powiedzieć, że go kocham 🙈 a przecież jest dla mnie ważny
Dużo przeszłaś... To, że jeszcze tego nie mówisz, nie znaczy, że tego nie czujesz. Z resztą nie musisz tego jeszcze czuć. Zakochanie i miłość to dwie, trochę różne sprawy :) Nie rób nic na siłę... On wie, że Ci na nim zależy.
Zanim pierwszy raz powiedziałam Jasonowi, że go kocham, to mnie zatykało. A on wtedy jak nie mogłam tego wydusić mówił: "Ja Ciebie też Mała." :D
Wiadomość...
Shereen Winfield
Żejmi
24 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
170 cm
Awatar użytkownika
With or without you
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Sher
A tak, to prawda. Powiedziałabym, że faceci to same problemy... ALE jakaś druga część mnie mówi, że z niektórymi problemami po prostu warto się przespać
Tak w sumie to nie ma, że się o kogoś proimy, albo nie. Po prostu niektórzy mają pecha i przyciągają dziwnych ludzi. Najwidoczniej obydwie go miałyśmy, ale chociaz wspólnie <3
Dużo przeszłaś... To, że jeszcze tego nie mówisz, nie znaczy, że tego nie czujesz. Z resztą nie musisz tego jeszcze czuć. Zakochanie i miłość to dwie, trochę różne sprawy :) Nie rób nic na siłę... On wie, że Ci na nim zależy.
Mam wrażenie, że zakochiwanie się jest dla dzieci. Zakochana byłam Oliverze, ale gdyby to była miłość, nie rozstalibyśmy się w taki sposób, a on dałby mi spokój.
teraz już wiem, że faceci poznani w klubie to kiepskie partie na chłopaków
Zanim pierwszy raz powiedziałam Jasonowi, że go kocham, to mnie zatykało. A on wtedy jak nie mogłam tego wydusić mówił: "Ja Ciebie też Mała."
To akurat mega urocze <3 Żałujesz, że wam nie wyszło?
Na szczęście mamy teraz takie super narzędzie jak terapia. Pójdę do terapeuty, jeśli uznam, że mnie to wszystko przytłacza. Bo wiesz, wolałabym jednak czuć się wolna. Ale Oliver nadal jest i nadal do mnie wypisuje. Więc to dość trudne. MASAKRA.
Wiadomość...
Jamie Park
Blueberry/Kasia
30 y/o
SPRING TIME
157 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Cooks
Nie z każdym problemem ;) Mike uwiódł mnie szczerym: "boję się, że jak się do Ciebie zbliżę za bardzo to spieprzę to"... He he... Któż mógł wiedzieć, że to proroctwo, a nie szczerość ;)
Dobra, ja mogłam wiedzieć ;) ale byłam głodna, a przy nim czułam się bezpiecznie.
Tak w sumie to nie ma, że się o kogoś proimy, albo nie. Po prostu niektórzy mają pecha i przyciągają dziwnych ludzi. Najwidoczniej obydwie go miałyśmy, ale chociaz wspólnie <3
Myślisz, że to pech? Czy po prostu byłyśmy głupie?
Zakochać się można wiele razy, nawet w tej samej osobie :) Przynajmniej lubię w to wierzyć! Miłość to wybór. Kochasz nie za coś, tylko pomimo. I wybierasz to codziennie. Nawet jeśli się z kimś pokłóciłaś.
Taak...Terapia po Jasonie mi chyba pomogła. Wcześniej myślałam, że to przez moją pracę i brak czasu.
A nie możesz go zablokować? Misia, jak on Cię prześladuje, to musimy podjąć kroki...
Dobra... Spakowana... I... Boję się? On czeka na dole, żebym nie czuła się skrępowana. Ale jakby chciał mnie porwać i sprzedać jakiemuś arabskiemu szejkowi, albo na części, to zrobiłby to wtedy, kiedy byłam pijana, nie?
Wiadomość...
Shereen Winfield
Żejmi
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”