34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

złoty książe
a chciałaś, czy nie?
proste pytanie i oczekiwałem na nie prostej odpowiedzi
czy chciałaś mnie okraść? i czy okradłaś mojego kumpla i dlaczego? bo potrzebujesz kasy?
ale nie kurwa...
wybacz
ach...
ale wszyscy dookoła przecież wiedzą lepiej co ja myslę
ostatnio najlepsza rozrywka to jest pieprzone czytanie mi w myślach
myślałaś, że co?
że jesteś jakaś wyjątkowa, bo nie obracałem cię na złotym blacie?
Wiadomość...
Maya Parker
zgrozo
stania w miejscu; nudnego, miłego życia; postów z czata
27 y/o
Welkom in Canada
171 cm
Barmanka w Emptiness
Awatar użytkownika
Oh, and your sweet and pretty face
Is such an ugly word for something so beautiful
Oh, that every time I look inside
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Maya
oczywiście, że nie chciałam cię okraść debilu!!
pojebało cię?
chciałam cię kurwa poznać
a twój kumpel jest pieprzonym ćpunem. sam nie wie, co robi ze swoją kasą. opowiedział ci w tym wszystkim jak oskarżał mnie o to, że mu zajebałam jakiś złoty zegarek, a potem się okazało, że to jakiś inny typ? powiedział ci, jak mnie wyszarpał na zaplecze, jak jakiegoś śmiecia? pochwalił się?
wy bogaci myślicie, że jesteście od wszystkich lepsi. że wszystko wam się należy. że możesz zadawać tak bezczelne pytania, rzucać oskarżeniami, bo co, bo jesteś Galen Wyatt?
a jeszcze kilka dni temu rozmawialiśmy o tym, jak ludzie potrafią źle ocenić człowieka, co? jak chcą mu przypisywać łatki, zamiast zajrzeć trochę głębiej...
myślałam, że jesteś inny
myślałaś, że co?
że jesteś jakaś wyjątkowa, bo nie obracałem cię na złotym blacie?
wow
no nieźle
widzę wyszło szydło z worka
może myślałam. dzięki za przypomnienie mi, gdzie moje miejsce
zrób nam obu przysługę i daj mi spokój.
Wiadomość...
Galen L. Wyatt
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
baśka miała fajny biust
ja sama
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

dupek.
my bogaci?
a wy biedacy?
daj spokój majka, przecież wiesz, że nie spojrzałem na ciebie nigdy przez pryzmat tego, czy masz kasę, czy nie
i na pewno to szarpanie też nie wyszło od tego, co byś zrobiła gdyby ciebie ktoś okradł?
bo ja bym machnął na to ręką, chyba, że to by był mój ulubiony zegarek, jak ten williama
i william to ćpun, ale co z tego? wiesz ile on rocznie spraw prowadzi pro bono, dla ludzi, którzy nie mają kasy?
ale łatwo jest ocenić nie? bo na pewno galen wyatt i jego kumple to bogate dupki, ćpuny, które szarpią dla rozrywki biedne, boguducha winne dziewczyny?
nawet przez chwilę nie chciałem cię oskarżyć, chciałem, żebyś powiedziała mi prawdę, jak ja tobie mówiłem
no i co? kto przypisuje łatki majka? wy bogaci? ćpun? debil... to akurat...
nieważne, ale ja nie pisze do ciebie ty biedaczko, złodziejko, oddawaj hajs mojego kolegi : /
zauważyłaś?
że jaki jestem?
no i dobrze myślałaś, bo byłaś wyjątkowa, bo nikt nie robi u mnie w kuchni... tostów
ale dobra. wiesz co
nieważne. cześć
Wiadomość...
Maya Parker
zgrozo
stania w miejscu; nudnego, miłego życia; postów z czata
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”