27 y/o
For good luck!
163 cm
sprzedawczyni w secondhandzie
Awatar użytkownika
zostanę tylko w obietnicach, w myślach, niedopalonych papierosach - na nich moja szminka
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

ja to myślę, że Coven do tej pory podbija do Wendy, niby w żartach, ale w sumie kto ją tam wie, bo jest totalnie nieprzewidywalna :lol: oczywiście po części zdaje sobie sprawę z tego, że Gardner nie jest zainteresowana, ale taka jest już flirciarska natura Bremers :stickcute: no i bardzo podoba mi się pomysł z początkiem znajomości! mogło to być jakieś publiczne zerwanie zaręczyn, gdzie laska wyrzuciła pierścionek do studzienki i Coven stwierdziła, że ona po ten pierścionek zanurkuje, więc Wendy pewnie musiała ją asekurować, żeby nie skręciła sobie karku, ale finalnie udało im się go wyciągnąć i zastawić w lombardzie, a za kasę kupiły sobie kilka butelek wina i paczkę fajek :lol:
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu
34 y/o
NATCHNIONA GĄSIECZNIKA
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

coven bremers pisze: czw cze 04, 2026 8:43 pm ja to myślę, że Coven do tej pory podbija do @Wendy, niby w żartach, ale w sumie kto ją tam wie, bo jest totalnie nieprzewidywalna :lol: oczywiście po części zdaje sobie sprawę z tego, że Gardner nie jest zainteresowana, ale taka jest już flirciarska natura Bremers :stickcute: no i bardzo podoba mi się pomysł z początkiem znajomości! mogło to być jakieś publiczne zerwanie zaręczyn, gdzie laska wyrzuciła pierścionek do studzienki i Coven stwierdziła, że ona po ten pierścionek zanurkuje, więc Wendy pewnie musiała ją asekurować, żeby nie skręciła sobie karku, ale finalnie udało im się go wyciągnąć i zastawić w lombardzie, a za kasę kupiły sobie kilka butelek wina i paczkę fajek :lol:
Cudnie! :lof: biorę w ciemno i jak się odkopię z gier to będzie można dziewczyny umówić.
Winnie the Pooh ( dc: winniethepooh91 )
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”