-
Zagubiony gdzieś we mgle własnych wspomnieńnieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegopostaćautor

Brad
Ja w sprawie recepty. Podobno dysponujesz lekiem na samotność, prawda?
Są mocno uzależniające?
Wiadomość...
31 y/o, 170 cm
ratownikcza medyczna, która po godzinach ratuje życie typom spod ciemnej gwiazdy

-
I don’t want no scrub, a scrub is a guy that can’t get no love from me...nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

Sloane
Uzależnienie to kwestia indywidualna każdego pacjenta.
Lekarze zalecają jednak stosowanie przez krótki okres czasu, dopóki deficyt samotności nie zostanie unormowany.
To dla bezpieczeństwa
Wiadomość...
-
Zagubiony gdzieś we mgle własnych wspomnieńnieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegopostaćautor

Brad
Mam słabość do uzależnień.
A Ty stosujesz? Czy wolisz nie brać własnego towaru?
Wiadomość...
31 y/o, 170 cm
ratownikcza medyczna, która po godzinach ratuje życie typom spod ciemnej gwiazdy

-
I don’t want no scrub, a scrub is a guy that can’t get no love from me...nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor

Sloane
W takim razie radzę dla własnego bezpieczeństwa nie użytkować.
Swoich nie biorę, korzystam z innych.
To jak? Zapakować ci porcję?
Wiadomość...
-

Brad
Wysyłasz sprzeczne sygnały.
To lepiej nie użytkować czy jednak użytkować? Jakieś skutki uboczne?
Płatność kartą czy gotówką przy kolacji?
Wiadomość...
31 y/o, 170 cm

-

Sloane
Ja tylko ściągam z siebie odpowiedzialność, a decyzję zostawiam Tobie 

Podobno uzależnienie od dostawcy specyfiku
Każdy środek płatności dozwolony
Czy mam to traktować jako... randkę? ;>
Wiadomość...
-

Brad
Czyli wystawiasz lewe recepty?
Jeśli randką nazywamy spotkanie, które nie musi skończyć się seksem, to tak.
To może być randka.
Pytanie jaką formę płatności wolisz. Z deserem czy może bez?

Wiadomość...
31 y/o, 170 cm

-

Sloane
Chciałabym mieć takie uprawnienia, ale do tytułu lekarza mi nie po drodze.
Z deserem
Wiadomość...
-

Brad
Uprzedzam tylko, że marny ze mnie typ romantyka. Często zapominam o kwiatach.
Jutro o 20? Lubisz hiszpańską kuchnie?
Wiadomość...
31 y/o, 170 cm

-

Sloane
Tylko majtek i głowy nie zapomni

Zjem wszystko co dobre - jesteśmy umówieni
Wiadomość...