-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjitrzecia osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
come as you are
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkija?typ narracjitrzecia osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjitrzecia osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Odchrząknęła cicho, opierając się biodrem o krawędź biurka.
– Przekażę jej Twoje zdanie. Też uważałam, że gotowe mieszkanie to lepszy pomysł, zwłaszcza w jej wieku. W takim razie przygotuję dokumenty pod tę szybką transakcję.
Zamilkła na sekundę. Temat biznesowy właściwie się wyczerpał. Dziesięć minut, o które tak bardzo prosiła, kurczyło się w oczach, a ona czuła, że jeśli teraz odłoży słuchawkę, to te grube mury, które wokół siebie wzniósł, zamkną się już na stałe.
– Theo… – zaczęła ciszej, zupełnie zmieniając rejestr głosu na ten prywatny, pozbawiony korporacyjnego chłodu. – Wiem, że robisz to tylko dla niej. I wiem, że kilka miesięcy temu zachowałam się… mało delikatnie, zapraszając cię ot tak do siebie. Rozumiem, dlaczego mnie zablokowałeś. Miałeś pełne prawo. Ale… dziękuję, że teraz nie odłożyłeś słuchawki. Dobrze słyszeć, że jesteś taki… poukładany. Że dorosłeś na takiego faceta.