ODPOWIEDZ
30 y/o
PEW PEW
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pili
tak, powiedział, że to nieprawda i ja mu wierze. My nawet nie byliśmy wtedy razem, więc tym bardziej nie miałby nic do ukrycia. Trochę dziwne, że o zdradzie twojej żony powiedziała ci twoja obec... a zresztą, nie ważne. Wierz komu chcesz, Galen ;p
nic ci nie wytykam. Ja po prostu podzieliłam się z tobą tym, co myśle
kiedyś lubiłeś słuchać, co mam do powiedzenia
ale rozumiem, że czasy i rzeczy się zmieniają
że powinienem wtedy co? od razu rzucić czery i iść w to z tobą spontanicznie... to chyba tak nie działa
przede wszystkim powiedzieć prawdę Galen! Od tego byłoby miło zacząć. Dobrze wiedziałeś, co się działo miedzy nami i dobrze wiesz, że miałeś do tego bardzo dużo okazji, a nie jak już leżałeś w szpitalu po zawale.
I to nie chodzi tylko o nas. Przecież ostatnio sam mówiłeś, że chodzisz i wymyślasz sobie nową osobowość. Jak to było? Jakiś Gerber? Gabriel? Jeden chuj. Udajesz kogoś innego, kręcisz się... nie powiesz mi, że tak robi osoba, która wie, czego chce
postawiłabyś wszystko co masz na szali, bo nagle... coś poczułaś?
chyba nie jestem odpowiednią osobą do tego pytania, bo ja dokładnie to zrobiłam. Nie miałam prawa go kochać, a jednak pokochałam. I postawiłam na szali wszystko, nie tylko moje życie ale też pracę. Ale ja jestem pierdolnięta i nie żałuje niczego
pewnie jestem złym przykładem
Wiadomość...

Galen L. Wyatt
kasik (dc: kasik_srasik)
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
GOLDEN BOY
182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie - prezes Northexu, nieoficjalnie - człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
Żył szybko, kochał mocno, wydawało mu się, że jest niezniszczalny, że jest królem świata, do momentu, kiedy serce tego nie wytrzymało...
Teraz stara się je poskładać.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

wyatt
peach powiedziała mi o czery zanim się spotykaliśmy, jako moja przyjaciółka, my się znamy ze dwadzieścia lat pilar… nie uważam, żeby mnie okłamywała, ale też... wierz komu chcesz
wciąż lubię cię słuchać
i lubię z tobą dyskutować, kiedy nie masz do końca racji
a nie masz
później też się działo, sama wiesz... wtedy na sali treningowej, a już znałaś prawdę
może jesteś odważniejsza ode mnie pilar i nie bałaś się zaryzykować
ale ja tak nie umiem
Wiadomość...
Pilar NORIEGA
zgrozo
stania w miejscu; nudnego, miłego życia; postów z czata
30 y/o
PEW PEW
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pili
może
trzymaj się, Galen
dbaj o siebie.
Wiadomość...

Galen L. Wyatt
kasik (dc: kasik_srasik)
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „telefony”